Digital Natives Digital Natives Digital Natives
Digitale klachtafhandeling voor misstanden in de kledingindustrie
Fair Wear Foundation

Complaint System van Fair Wear Foundation

Helaas zijn misstanden in de textielindustrie nog aan de orde van de dag. Daarom is het belangrijk dat fabrieksmedewerkers ergens terecht kunnen wanneer zijn zich onjuist behandeld voelen. Met het Complaint System van Fair Wear Foundation kunnen zij ieder incident melden.

Incidenten in fabrieken

Fair Wear doet er vervolgens samen met de kledingmerken alles aan om te zorgen dat fabrieken deze incidenten zo goed mogelijk oplossen en zo de omstandigheden voor hun arbeiders verbeteren.

Klachtenafhandeling automatiseren

Het is ook belangrijk dat de afhandeling van deze klachten transparant en open is: hoe duidelijker het wordt dat Fair Wear en haar leden zich op deze manier inzetten voor de arbeiders, hoe meer mensen zich veilig voelen om naar buiten te komen met hun klachten.

Digital Natives en Buro Rust

Daarom ontwierp en ontwikkelde Digital Natives samen met buro RuSt een online zoeksysteem waar alle incidenten inzichtelijk zijn, en wat exact de status is van de afhandeling.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Inspirerende digitale initiatieven in coronatijd

Afgelopen dagen ontstonden er veel nieuwe digitale initiatieven die iets positiefs willen bijdragen in de wereld waarin we nu leven. Bekijk hier onze verzameling inspirerende digitale initiatieven.

Door Bart Baeschnitt op 26/03/2020

10:53 - 26 maart 2020
opinie

Hoe we in tijden van crisis remote werken

Ben je benieuwd hoe wij thuiswerken aanpakken, welke tools ons helpen en welke afspraken hierbij helpen? Lees het hier

Door Riekus op 23/03/2020

11:20 - 23 maart 2020

Performance: een sneller digitaal platform in 5 stappen

We zijn verwend: wanneer een website langzaam is zijn we alweer weg voordat we ook maar één pagina hebben gezien. Hoe ontdek je of je platform snel genoeg is voor een groot publiek?

Door David Blom op 06/03/2020

13:59 - 6 maart 2020
opinie

De staat van onze digitale identiteit en het ontwerp van een betrouwbaar systeem

Voor de tweede keer wordt in Amsterdam de Staat van het Internet opgemaakt op initiatief van de Waag. Dit jaar staat in het teken van de toekomst van onze digitale identiteit.

Door Elmar Kruitwagen op 02/03/2020

12:01 - 2 maart 2020
opinie

Hoe we razendsnelle headless platforms bouwen met Nuxt

Benieuwd hoe we snelle headless platforms bouwen met Nuxt? Developers Gijs en Lars vertellen er je alles over

Door Gijs Wilbrink op 17/02/2020

14:29 - 17 februari 2020
opinie

Hoe de overheid eigenlijk met ons zou moeten communiceren

Waar is de burger mee geholpen? Digital Natives schreef een verslag van de eerste digitale burgerschapslezing door de Nationale ombudsman.

Door Bart Baeschnitt op 12/02/2020

14:21 - 12 februari 2020
opinie

Nee, je hebt geen mandaat – en 7 andere dingen die je als Product Owner moet weten

Hoe kun je je stakeholders zo goed mogelijk bedienen? Deze 8 tips voor en door product owners helpen je met stakeholdermanagement.

Door Sophie Duindam op 21/01/2020

10:00 - 21 januari 2020
opinie

Hey Product Owner! Zo ga je om met je stakeholders

Hoe ge je als product owner om met je stakeholders? Dat bespraken we met Digital Natives-klanten Boudewijn, Guus, Michel, Christianne, Rosanne en Tjebbe.

Door Sophie Duindam op 20/01/2020

09:27 - 20 januari 2020
opinie
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden