Digital Natives Digital Natives Digital Natives
Digitale klachtafhandeling voor misstanden in de kledingindustrie
Fair Wear Foundation

Complaint System van Fair Wear Foundation

Helaas zijn misstanden in de textielindustrie nog aan de orde van de dag. Daarom is het belangrijk dat fabrieksmedewerkers ergens terecht kunnen wanneer zijn zich onjuist behandeld voelen. Met het Complaint System van Fair Wear Foundation kunnen zij ieder incident melden.

Incidenten in fabrieken

Fair Wear doet er vervolgens samen met de kledingmerken alles aan om te zorgen dat fabrieken deze incidenten zo goed mogelijk oplossen en zo de omstandigheden voor hun arbeiders verbeteren.

Klachtenafhandeling automatiseren

Het is ook belangrijk dat de afhandeling van deze klachten transparant en open is: hoe duidelijker het wordt dat Fair Wear en haar leden zich op deze manier inzetten voor de arbeiders, hoe meer mensen zich veilig voelen om naar buiten te komen met hun klachten.

Digital Natives en Buro Rust

Daarom ontwierp en ontwikkelde Digital Natives samen met buro RuSt een online zoeksysteem waar alle incidenten inzichtelijk zijn, en wat exact de status is van de afhandeling.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Digital Natives verwelkomt twee nieuwe talenten

shared by nicole on 04/12/2019

Koos en Chana zijn recent gestart bij Digital Natives. Beide zijn aan de slag bij het front-end development team.

Door Nicole Stroosnijder op 04/12/2019

16:26 - 4 december 2019

Waarom de waarheid geen binair begrip is

shared by marije on 15/11/2019

Digital Marketeer Marije luisterde naar de Present Beyond Measure podcast, over datapresentatie, de waarheid, en hoe die moeilijk te definiëren is. Lees hier haar bevindingen.

Door Marije Kools op 15/11/2019

09:40 - 15 november 2019
digital natives aan het woord opinie

3 tips om als bureau je product owners nog beter te helpen

shared by gauke on 07/11/2019

Projectmanager Gauke organiseerde een brainstorm voor een aantal van onze product owners. We vroegen hen wat wij, als bureau, kunnen doen om hen zo goed mogelijk te helpen. Daaruit volgden deze drie tips.

Door Gauke Tijssen op 07/11/2019

15:12 - 7 november 2019
digital natives aan het woord opinie

Webtoegankelijkheid: vier stappen om je site direct toegankelijker te maken

shared by sophie on 28/10/2019

Native Sophie schreef samen met twee collega's vier tips om aan de slag te gaan met webtoegankelijkheid.

Door Sophie Duindam op 28/10/2019

10:52 - 28 oktober 2019
digital natives aan het woord opinie

Digital Natives gaat aan de slag voor DDJ&

shared by nicole on 23/10/2019

Digital Natives is na een zorgvuldig selectieproces gekozen door DDJ& als digitale partner. We gaan aan de slag met de bouw van een nieuw platform, waarvoor de eerste designs nu zijn opgeleverd.

Door Nicole Stroosnijder op 23/10/2019

07:17 - 23 oktober 2019

Nieuwe huisstijl en website Fair Wear gelanceerd

shared by nicole on 21/10/2019

Vorige week ging de nieuwe website van Fair Wear Foundation live. Digital Natives hielp met de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl en op basis hiervan werd de nieuwe website ontwikkeld.

Door Nicole Stroosnijder op 21/10/2019

07:46 - 21 oktober 2019

Happy en healthy Natives

shared by nicole on 09/10/2019

Digital Natives investeert in blije en gezonde werknemers. Samen met een coach gaan we een jaarprogramma opstarten om meer kennis op te doen rondom beweging en voeding.

Door Nicole Stroosnijder op 09/10/2019

09:53 - 9 oktober 2019

Wij verwelkomen 4 nieuwe Natives

shared by nicole on 24/09/2019

De afgelopen tijd groeide het team flink. Deze vier Natives zijn recent gestart bij Digital Natives.

Door Nicole Stroosnijder op 24/09/2019

13:43 - 24 september 2019
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden