Digital Natives Digital Natives Digital Natives
Digital Natives verkozen tot beste digital agency 2019
Menu

Digital Natives verkozen tot beste digital agency 2019

Wat een mijlpaal. Wij zijn uitgeroepen tot beste digital agency van Nederland door het leidende vakblad Emerce. Jaarlijks wordt in april de Emerce Top 100 uitgebracht. Op basis van marktonderzoek door Motivaction worden hierin de beste digitale bureaus van Nederland gepubliceerd.

Digital Natives heeft de eerste positie behaald in de categorie beste full service digital agency tot 25 man, met 5.5 uit 7 sterren. We zijn ongelofelijk trots op deze prestatie en zien dit als een grote erkenning voor het team en het succesvolle werk dat we dagelijks samen met onze klanten maken.

 

 

In 2013 begonnen we als ‘new generation agency’

Digital Natives is in 2013 opgericht door Sander van der Vliet en Erik de Vreede. Een New Generation Agency. Wij zagen dat veel bureaus van project naar project werkten en wilden een ander soort bureau neerzetten. Eentje die gericht was op een lange termijn samenwerking met klanten, waar we persoonlijk betrokken waren bij hun missie en we maandelijks verbeteringen konden doorvoeren op basis van inzichten en data. Het is nog steeds onze grootste kracht: het vormgeven van een sterke, doorlopende samenwerking die leunt op een persoonlijke betrokkenheid bij de bedrijven waar je voor werkt.

Teamfoto

Zonder onze klanten zijn we nergens

Stuk voor stuk waanzinnige bedrijven en organisaties, ieder met hun eigen missie; onze klanten weerspiegelen wie wij zijn en waar we voor staan. We zien het als ons doel om ze te gidsen in een digitaal landschap dat alsmaar complexer wordt. We zijn heel dankbaar voor het geloof en vertrouwen dat we de afgelopen jaren hebben gekregen.

Dankjewel RegioBank, Voordekunst, Kijkwijzer, Bitonic, Gemeente Amsterdam, Brainwash, Dag en Nacht Media, NTR, Hogeschool der Kunsten Den Haag, Fair Wear Foundation, Spaces, GreenHome, Kensington, Sint Maartenskliniek, LawyerlinQ, Prince Claus Fonds, Stichting DOEN, Studentenbureau, TravelBird, V&VN, We Are Public, ManagementSite, NDSM, Oedipus, Johnny Wonder, SPARK, TQ, Vrij Nederland, Securities Voting, Veteranendag, De Nieuwe Liefde, BKB, Human, VPRO, Max&Luna, Kees de Boekhouder, Vogelbescherming, bureau Brandeis, Vesper Hotel, Proteq, Geodan, Sungevity, Unesco en vele anderen.

Een betere digitale wereld

We leven in een interessante tijd. Zowel voor ons bureau als voor onze klanten zijn er belangrijke vragen rondom digitale technologie die we moeten beantwoorden: het internet heeft ons 25 jaar veel gegeven, maar er zijn schaduwkanten aan die groei. Hoe gaan we bijvoorbeeld op een goede manier om met privacy, data en de aandacht die we van ons publiek vragen? Het zijn belangrijke vraagstukken die we gaandeweg oplossen om sterke en gezonde digitale producten te maken voor de toekomst. Zo blijft het internet constant in beweging. Als digital natives blijven we als gids  een belangrijke rol spelen in deze transities.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Wat doet Digital Natives tijdens een teamdag?

shared by nicole on 05/08/2019

Afgelopen maand hebben wij weer een kwartaallijkse teamdag. Benieuwd wat wij precies doen tijdens zo'n dag? Lees er hier meer over.

Door Nicole Stroosnijder op 05/08/2019

09:57 - 5 augustus 2019

Cultuur+Ondernemen lanceert de Culturele Financieringswijzer

shared by nicole on 15/07/2019

Digital Natives werkte samen met Cultuur+Ondernemen van designsprint naar prototype om vervolgens een nieuw platform op te leveren.

Door Nicole Stroosnijder op 15/07/2019

09:34 - 15 juli 2019

Gemeente Amsterdam presenteert website Nieuw Amsterdams Klimaatakkoord

shared by nicole on 20/06/2019

Op 20 juni presenteert Gemeente Amsterdam tijdens WeMakeThe.City o.a. prototypes waar Digital Natives aan mee werkt.

Door Nicole Stroosnijder op 20/06/2019

12:14 - 20 juni 2019

Greenhome kiest Digital Natives als digitale partner

shared by nicole on 15/05/2019

Digital Natives gaat samen met Greenhome door alle fases van design review naar prototyping en vervolgens de technische ontwikkeling.

Door Nicole Stroosnijder op 15/05/2019

10:04 - 15 mei 2019

Digital Natives maakt een interactive over leven in oorlogstijd

shared by nicole on 08/05/2019

Wij ontwikkelden samen met Dimdocs en BNNVARA een interactive over leven in oorlogstijd.

Door Nicole Stroosnijder op 08/05/2019

10:38 - 8 mei 2019
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden