Skip naar content
digital natives
digital natives

Marloes versterkt het team als Projectmanager

Marloes de Haan is gestart als Projectmanager bij Digital Natives. Marloes heeft een achtergrond in marketing/communicatie, vormgeving en taalverwerving.

Behavioural Designer en Scrum Master

Voordat Marloes begon bij Digital Natives was zij werkzaam in diverse functies en bij verschillende bedrijven. Na een master in taalwetenschap en een communicatiestudie was zij projectmanager bij een taalbureau. Gevolgd door periode van 2 jaar als freelance taaldocent. Na 2 jaar als docent trok de wereld van innovatie en creatie en begon Marloes als ‘Behavioural Designer’ en Scrum Master bij SUE Amsterdam. Op basis van gedragspsychologie en design-thinking bedacht ze creatieve en gevalideerde concepten en strategieën.

Marloes gaat bij Digital Natives als projectmanager aan de slag voor verschillende klanten: “Met mijn diverse set aan ervaring en vaardigheden, zorg ik dat de projecten en processen van Digital Natives zo soepel en succesvol mogelijk verlopen.” Spreek jij Marloes binnenkort? Vergeet dan niet te vragen naar haar illustraties, onze nieuwe creatieveling maakt namelijk supermooie afbeeldingen!

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl