Digital Natives Digital Natives Digital Natives
Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives
Menu

Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives

Digital Natives heeft versterking gekregen van vier nieuwe collega’s: Riekus van Montfort, Aart Steekelenburg, Dmitri Chebotarev en Greta Castellana. De komst van vier nieuwe collega’s is weer een stap voorwaarts in de groei van het Amsterdam bureau, dat werkt voor merken als RegioBank, Brainwash, Voordekunst, Spaces en Sint Maartenskliniek.

Riekus van Montfort versterkt het team als front-end developer. Riekus heeft een grote focus op de gebruiksvriendelijkheid van online platvormen. Dit neemt hij mee in zijn dagelijkse werkzaamheden voor onder andere Max& Luna, Managementsite en de Fairwear Foundation. Voor Digital Natives was Riekus mede-oprichter en front-end developer bij Lable B.V.

Aart Steekelenburg is aangenomen als back-End developer bij Digital Natives. Hiervoor was Aart developer bij Connect Holland, een internetbureau in Rotterdam, en professioneel muzikant. Aart is bij Digital Natives verantwoordelijk voor o.a. Max & Luna, KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten) en We are public.

Full-Stack developer Dmitri Chebotarev is sinds augustus onderdeel van het Digital Natives team. Dmitri werkt dagelijks voor klanten als Max&Luna, We Are Public & Spacesworks. Voordat Dmitri bij Digital Natives begon, was hij werkzaam als lead developer bij Sunergetic in Alkmaar. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het onderhouden van de in-house SaaS oplossing voor het managen van groepsaankopen zonnepanelen in Nederland en België.

Greta Castellana is UX designer bij Digital Natives. In die rol bedient zij verschillende klanten van Digital Natives. Greta heeft een grote interesse in het ontdekken van data en technologieën rondom Interaction Design om zo nieuwe mogelijkheden toe te passen in haar werk.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Moeten developers aardig zijn? (spoiler: ja!)

shared by stephanie on 15/05/2018

Front-end Developer Riekus is deze week aan het woord. Moeten developers aardig zijn? (spoiler: ja!), lees hier het artikel.

shared by Stephanie Muller

11:56 - 15 mei 2018

Rapid UX Research at Google

shared by stephanie on 01/05/2018

UX designer Renske heeft een artikel geselecteerd op Medium. Hoe kun je in hele korte tijd een UX research uitvoeren? Lees het hier.

shared by Stephanie Muller

12:00 - 1 mei 2018

Why Our Brains Fall for False Expertise, and How to Stop It

shared by stephanie on 16/04/2018

Deze week heeft Digital Marketeer Marije een artikel geselecteerd op Strategy-business.com. Hoe trap je niet meer in de val van je eigen hersenen? Lees het hier.

shared by Stephanie Muller

10:59 - 16 april 2018

Facebook protect, de nieuwe feature van de iOS Facebook app

shared by stephanie on 13/03/2018

Deze week heeft Front-end Developer Wouter een artikel geselecteerd op Wired, over de nieuwe feature van de Facebook app op iOS: Facebook protect. Lees hier meer.

shared by Stephanie Muller

16:08 - 13 maart 2018

Predictions for the year ahead

shared by stephanie on 27/02/2018

Iedere week houden onze digital natives het nieuws in de gaten. Waar gaat ons digitale hart sneller van kloppen? Deze week is Digital Strategist Bart aan het woord. Lees hier het geselecteerde artikel van Bart.

shared by Stephanie Muller

09:03 - 27 februari 2018

Growing a community starts with your product

shared by stephanie on 14/02/2018

Hoe krijg je gebruikers op je platform en hoe zorg je ervoor dat ze actief worden en een evangelist worden voor jouw merk? Lees hier het artikel wat Marije deze week selecteerde over het bouwen van een community.

shared by Stephanie Muller

07:27 - 14 februari 2018

De 4 grootste uitdagingen op het gebied van product roadmaps

shared by stephanie on 23/01/2018

Wat zijn de uitdagingen van een Product Manager? Sophie selecteerde er vier en heeft tips hoe je met die uitdagingen om kunt gaan. Lees het hier.

shared by Stephanie Muller

13:46 - 23 januari 2018

Prins Claus Fonds kiest Digital Natives als digitale partner

shared by stephanie on 18/01/2018

Prins Claus Fonds heeft na een pitchtraject Digital Natives gekozen als digitale partner. In die rol gaat Digital Natives aan de slag met twee projecten. Lees hier meer.

shared by Stephanie Muller

13:28 - 18 januari 2018
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden