Digital Natives Digital Natives Digital Natives
Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives
Menu

Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives

Digital Natives heeft versterking gekregen van vier nieuwe collega’s: Riekus van Montfort, Aart Steekelenburg, Dmitri Chebotarev en Greta Castellana. De komst van vier nieuwe collega’s is weer een stap voorwaarts in de groei van het Amsterdam bureau, dat werkt voor merken als RegioBank, Brainwash, Voordekunst, Spaces en Sint Maartenskliniek.

Riekus van Montfort versterkt het team als front-end developer. Riekus heeft een grote focus op de gebruiksvriendelijkheid van online platvormen. Dit neemt hij mee in zijn dagelijkse werkzaamheden voor onder andere Max& Luna, Managementsite en de Fairwear Foundation. Voor Digital Natives was Riekus mede-oprichter en front-end developer bij Lable B.V.

Aart Steekelenburg is aangenomen als back-End developer bij Digital Natives. Hiervoor was Aart developer bij Connect Holland, een internetbureau in Rotterdam, en professioneel muzikant. Aart is bij Digital Natives verantwoordelijk voor o.a. Max & Luna, KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten) en We are public.

Full-Stack developer Dmitri Chebotarev is sinds augustus onderdeel van het Digital Natives team. Dmitri werkt dagelijks voor klanten als Max&Luna, We Are Public & Spacesworks. Voordat Dmitri bij Digital Natives begon, was hij werkzaam als lead developer bij Sunergetic in Alkmaar. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het onderhouden van de in-house SaaS oplossing voor het managen van groepsaankopen zonnepanelen in Nederland en België.

Greta Castellana is UX designer bij Digital Natives. In die rol bedient zij verschillende klanten van Digital Natives. Greta heeft een grote interesse in het ontdekken van data en technologieën rondom Interaction Design om zo nieuwe mogelijkheden toe te passen in haar werk.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Omgaan met stress

Omgaan met stress? Niksen helpt niet! Maar wat dan wel? Lees hier het geselecteerde artikel van Bart over omgaan met stress.

15:33 - 16 november 2017

Wat zijn de nieuwe features in Google Tag Manager?

Deze week selecteerde Digital Marketeer Marije een artikel over Google Tag Manager. Welke nieuwe feature springt er wat haar betreft uit? Lees het hier

08:16 - 8 november 2017

Digital Natives voor de tweede keer een FD Gazellen

Digital Natives is voor de tweede keer geselecteerd als FD Gazellen. Het Amsterdamse internetbureau behoort hiermee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2016 werd Digital Natives ook al benoemd tot FD Gazelle.

10:33 - 6 november 2017

Wat een filmnerd ons kan leren over digitale technologie en design

Deze week scrollde Digital Natives-developer Gijs Wilbrink door zijn favoriete filmkanaal op YouTube, en verbaasde zich over de inzichten die hij kreeg over ons eigen vakgebied. Lees hier het artikel

09:32 - 6 november 2017

Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives

Digital Natives blijft groeien. Afgelopen maanden kregen we versterking van maar liefst vier nieuwe collega’s. Benieuwd naar de nieuwe Natives? Maak hier kennis met Riekus, Aart, Dmitri & Greta.

10:20 - 25 oktober 2017

Waarom één ding tegelijk doen je effectiever en gelukkiger maakt

Iedere week houden onze digital natives het nieuws in de gaten. Deze week is digital marketeer Sophie aan het woord. Lees hier het geselecteerde artikel van Sophie waarom één ding tegelijk doen je effectiever en gelukkiger maakt.

12:52 - 10 oktober 2017

The Future of Work Symposium van The School of Life

Volgende week vrijdag (29 september) organiseren onze vrienden van de The School of Life het business symposium: The Future of Work. Een bizar sterke line-up met o.a. Alain de Botton, Ricardo Semler en David Allen. Het symposium gaat over de toekomst van het werken: Gaan we steeds meer over op zelfsturende organisatie die uitgaan van vertrouwen, verantwoordelijkheid en transparantie, zoals we dat bij Digital Natives doen? We nemen jou graag mee volgende week. Wij mogen onze relaties een korting aanbieden. Lees hier meer.

15:42 - 20 september 2017

Waarom frictie niet alleen je vijand is maar ook je vriend

Lead designer Elmar selecteerde een artikel van Sadhana Balaji: ‘Friction isn’t always the bad guy in User Experience’. Lees hier het artikel en de reactie van Elmar.

08:46 - 14 september 2017

Hidden Brains

Deze week luisterde Digital Marketeer Marije naar een podcastaflevering van Hidden Brain over het toekennen van menselijke kenmerken aan robots. Lees hier meer over de podcast en de uitleg van Marije.

10:01 - 24 augustus 2017

Waarom superhelden niet in een development team horen

Iedere week houden onze digital natives het nieuws in de gaten. Deze week is Front-end developer Riekus aan het woord. Lees hier het geselecteerde artikel van Riekus waarom superhelden niet in een development team horen.

14:53 - 23 augustus 2017
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden