Digital Natives Digital Natives Digital Natives
Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives
Menu

Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives

Digital Natives heeft versterking gekregen van vier nieuwe collega’s: Riekus van Montfort, Aart Steekelenburg, Dmitri Chebotarev en Greta Castellana. De komst van vier nieuwe collega’s is weer een stap voorwaarts in de groei van het Amsterdam bureau, dat werkt voor merken als RegioBank, Brainwash, Voordekunst, Spaces en Sint Maartenskliniek.

Riekus van Montfort versterkt het team als front-end developer. Riekus heeft een grote focus op de gebruiksvriendelijkheid van online platvormen. Dit neemt hij mee in zijn dagelijkse werkzaamheden voor onder andere Max& Luna, Managementsite en de Fairwear Foundation. Voor Digital Natives was Riekus mede-oprichter en front-end developer bij Lable B.V.

Aart Steekelenburg is aangenomen als back-End developer bij Digital Natives. Hiervoor was Aart developer bij Connect Holland, een internetbureau in Rotterdam, en professioneel muzikant. Aart is bij Digital Natives verantwoordelijk voor o.a. Max & Luna, KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten) en We are public.

Full-Stack developer Dmitri Chebotarev is sinds augustus onderdeel van het Digital Natives team. Dmitri werkt dagelijks voor klanten als Max&Luna, We Are Public & Spacesworks. Voordat Dmitri bij Digital Natives begon, was hij werkzaam als lead developer bij Sunergetic in Alkmaar. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het onderhouden van de in-house SaaS oplossing voor het managen van groepsaankopen zonnepanelen in Nederland en België.

Greta Castellana is UX designer bij Digital Natives. In die rol bedient zij verschillende klanten van Digital Natives. Greta heeft een grote interesse in het ontdekken van data en technologieën rondom Interaction Design om zo nieuwe mogelijkheden toe te passen in haar werk.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Facebook protect, de nieuwe feature van de iOS Facebook app

Deze week heeft Front-end Developer Wouter een artikel geselecteerd op Wired, over de nieuwe feature van de Facebook app op iOS: Facebook protect. Lees hier meer.

16:08 - 13 maart 2018

Predictions for the year ahead

Iedere week houden onze digital natives het nieuws in de gaten. Waar gaat ons digitale hart sneller van kloppen? Deze week is Digital Strategist Bart aan het woord. Lees hier het geselecteerde artikel van Bart.

09:03 - 27 februari 2018

Growing a community starts with your product

Hoe krijg je gebruikers op je platform en hoe zorg je ervoor dat ze actief worden en een evangelist worden voor jouw merk? Lees hier het artikel wat Marije deze week selecteerde over het bouwen van een community.

07:27 - 14 februari 2018

De 4 grootste uitdagingen op het gebied van product roadmaps

Wat zijn de uitdagingen van een Product Manager? Sophie selecteerde er vier en heeft tips hoe je met die uitdagingen om kunt gaan. Lees het hier.

13:46 - 23 januari 2018

Prins Claus Fonds kiest Digital Natives als digitale partner

Prins Claus Fonds heeft na een pitchtraject Digital Natives gekozen als digitale partner. In die rol gaat Digital Natives aan de slag met twee projecten. Lees hier meer.

13:28 - 18 januari 2018

Mediatrends om rekening mee te houden

Onze Natives verzamelen elke dag artikelen op het web. Deze week selecteerde Elmar een long read van Thomas Baekdal, met daarin de mediatrends waarmee we rekening moeten houden dit jaar. Lees het hier.

15:02 - 10 januari 2018

Fonk selecteerde Erik de Vreede als één van de 20 meest inspirerende mensen van 2017

Welke mensen inspireren het meest? Wie zijn de pareltjes van 2017? Fonk selecteerden dit jaar voor de tweede keer op rij 20 opmerkelijke en bijzondere mensen. Oprichter van Digital Natives Erik de Vreede is één van die Most Inspring People. En daar zijn we trots op. Lees hier het artikel.

12:44 - 8 januari 2018

Sint Maartenskliniek nu ook online verder in beweging

De Sint Maartenskliniek, specialist in bewegingszorg, heeft een compleet vernieuwde website. Digital Natives is verantwoordelijk voor zowel de strategie van de website als de vormgeving en de technische realisatie. Lees hier meer over het project. 

15:04 - 20 december 2017

Marloes versterkt het team als Projectmanager

Marloes de Haan is gestart als Projectmanager bij Digital Natives. In die rol gaat ze verschillende klanten bedienen. Meer weten over Marloes en haar achtergrond? Lees het hier

14:26 - 13 december 2017

Digital Natives aanwezig bij Conversion Hotel 2017

Voor de vierde keer op rij organiseerde webanalisten.nl op Texel het Conversion Hotel. Dit jaar waren Digital Natives’ Marije en Sophie erbij. Marije deelt hier 3 lessen die haar het meest zijn bijgebleven. 

12:58 - 7 december 2017
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden