Digital Natives Digital Natives Digital Natives
LawyerlinQ ontwikkelt nieuw digitaal platform met Digital Natives
Menu

LawyerlinQ ontwikkelt nieuw digitaal platform met Digital Natives

LawyerlinQ maakt en beheert besloten online communities die grote professionele organisaties gebruiken als hun eigen exclusieve marktplaats voor inkoop van juridische diensten. Na een uitgebreid pitchtraject heeft deze juridische innovator voor Digital Natives gekozen. Wij gaan aan de slag met de realisatie van een nieuw platform waarop de klanten van LawyerlinQ direct hun advocaten en juristen kunnen inschakelen.

Google Design Sprints
De ontwikkeling van de eerste versie is in volle gang. Voordat Digital Natives van start ging heeft het bureau eerst onderzoek gedaan en meerdere prototypes getest en gevalideerd bij de doelgroep van LawyerlinQ. Dit werd gedaan volgens de methode van de Google Design Sprint. Na twee tests was er voldoende validatie en vertrouwen om de bouw van het platform te starten.

Vernieuwen van de juridische markt
‘Digital Natives is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale platforms en services. Vanuit onze ervaring met platforms waar vraag en aanbod bij elkaar komen zijn wij een sterke partner voor LawyerlinQ om naar de toekomst hun business uit te bouwen. Daarnaast geloven we in de kracht van het web om industrieën te vernieuwen en toegankelijker te maken voor nieuwe spelers. LawyerlinQ heeft een grote missie om dit te bewerkstelligen binnen de juridische wereld. We kijken er naar uit om LawyerlinQ te steunen in die missie.’ Aldus Sander van der Vliet, oprichter en CTO van Digital Natives.

Boudewijn Siekman, als product owner namens LawyerlinQ betrokken in dit project, vertelt: ‘In Digital Natives vinden wij een partij die meer dan de andere aanbieders die we ontmoet hebben, snapt wat het is om te werken vanuit een platform-based business model. Slimme jongens en meiden die ons ook uitdagen en helpen om scherpere keuzes te maken.’

Over LawyerlinQ
De juridische sociale netwerken die LawyerlinQ beheert worden vooral gebruikt door de grootste bedrijven en advocatenkantoren van Nederland. Dat vraagt nu nog veel menselijke tussenkomst. Met het nieuwe platform wat Digital Natives ontwikkelt, wordt het makkelijker en leuker voor medewerkers van LawyerlinQ klanten om 24/7 helemaal zelf juridische ondersteuning te regelen, of concurrentie tussen aanbieders te organiseren. Dat maakt dat de persoonlijke aandacht, die LawyerlinQ blijft bieden, meer toegespitst kan worden op de momenten dat de klant er echt behoefte aan heeft.

Team

 • Sander van der Vliet

  Founder & CTO

 • Bart Baeschnitt

  Digital Strategist

 • Marloes de Haan

  Project Manager & Scrum Master

 • Renske Lansink

  UX Designer

 • Lars Dol

  Front-end Developer

 • Ezra Pool

  Back-end Developer

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Digital Natives op Laracon EU

shared by nicole on 05/09/2019

Op 28 en 29 augustus bezochten 5 back-end developers het grootste congres van Laravel, het ontwikkelframework die Digital Natives vaak gebruikt. Lees hier wat onze belangrijkste take outs waren.

Door Nicole Stroosnijder op 05/09/2019

06:57 - 5 september 2019

Dag en Nacht & Digital Natives ontwikkelen nieuw podcastplatform

shared by nicole on 19/08/2019

Met behulp vanuit het Google Podcast Loyalty Program gaat Dag en Nacht samen met Digital Natives een nieuw podcastplatform ontwikkelen.

Door Nicole Stroosnijder op 19/08/2019

13:32 - 19 augustus 2019

Wat doet Digital Natives tijdens een teamdag?

shared by nicole on 05/08/2019

Afgelopen maand hebben wij weer een kwartaallijkse teamdag. Benieuwd wat wij precies doen tijdens zo'n dag? Lees er hier meer over.

Door Nicole Stroosnijder op 05/08/2019

09:57 - 5 augustus 2019

Cultuur+Ondernemen lanceert de Culturele Financieringswijzer

shared by nicole on 15/07/2019

Digital Natives werkte samen met Cultuur+Ondernemen van designsprint naar prototype om vervolgens een nieuw platform op te leveren.

Door Nicole Stroosnijder op 15/07/2019

09:34 - 15 juli 2019

Gemeente Amsterdam presenteert website Nieuw Amsterdams Klimaatakkoord

shared by nicole on 20/06/2019

Op 20 juni presenteert Gemeente Amsterdam tijdens WeMakeThe.City o.a. prototypes waar Digital Natives aan mee werkt.

Door Nicole Stroosnijder op 20/06/2019

12:14 - 20 juni 2019

Greenhome kiest Digital Natives als digitale partner

shared by nicole on 15/05/2019

Digital Natives gaat samen met Greenhome door alle fases van design review naar prototyping en vervolgens de technische ontwikkeling.

Door Nicole Stroosnijder op 15/05/2019

10:04 - 15 mei 2019

Digital Natives maakt een interactive over leven in oorlogstijd

shared by nicole on 08/05/2019

Wij ontwikkelden samen met Dimdocs en BNNVARA een interactive over leven in oorlogstijd.

Door Nicole Stroosnijder op 08/05/2019

10:38 - 8 mei 2019
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden