Skip naar content
digital natives
digital natives

Laravel specialist

Digital Natives ontwikkelt al 7 jaar bedrijfskritische software op basis van het Laravel PHP framework. Het is dé betrouwbare en schaalbare technologie keuze voor digitale platforms en web-applicaties.

Digitaal maatwerk ontwikkel je in Laravel

De keuze voor je technologiestack is één van de belangrijkste beslissingen bij het succesvol digitaal uitbouwen van je onderneming of organisatie. Dit moet een weloverwogen keuze zijn gebaseerd op flexibiliteit van technologie, snelheid van programmeren en goede inschattingen van de wensen op de lange termijn.

Wij geloven dat Laravel de beste keuze is als je maatwerk websites, applicaties of platforms wilt maken. Het is flexibeler, veiliger en innovatiever dan CMS platforms als wordpress en drupal. Het is efficiënter en sneller dan programmeren in Java of .Net. En van alle PHP frameworks is het de meest robuuste en populaire keuze. Zie het beeld hieronder.

De grote kracht van het Laravel framework

Laravel bestaat inmiddels 10 jaar en blinkt uit in de volgende elementen.

Betrouwbaar en flexibel

Laravel is een volwassen PHP framework geworden dat ingezet wordt voor de meest bedrijfskritische webapplicaties. Het is een uiterst betrouwbare technische oplossing zonder dat het je beperkt in flexibiliteit.

Headless CMS configuratie

Het framework is standaard headless ingericht. Dat betekent dat de back-end losgekoppeld is van de front-end omgeving en verbonden is door middel van een API.

Hoog niveau van security

Wij hebben veel Laravel applicaties gemaakt voor banken en ziekenhuizen. Deze applicaties zijn veelvuldig succesvol getest door externe security audits. De veiligheid en security van Laravel applicaties zijn van een hoog niveau.

Performance en schaalbaarheid

Inmiddels wordt Laravel gebruikt door grote internationale websites, applicaties en startups. Laravel biedt de mogelijkheid om heel specifiek op performance te optimaliseren, gespecialiseerd in schaalbaarheid.

Efficient programmeren, dus kosteneffectief

Doordat het framework met veel voorgeprogrammeerde fundamenten komt kun je sneller en efficiënter programmeren. Dit heeft voornamelijk met het fundament van de back-end te maken en niet de front-end, zodat je daarin flexibel blijft.

Langetermijnkeuze vanwege grote community

Misschien wel de belangrijkste keuze voor Laravel is de grootte en groei van de community. Doordat zoveel mensen er nu mee werken blijft Laravel ongekend hard doorgroeien, wat betekent dat het een goede langetermijnkeuze is om in te investeren.

Digital Natives is de Laravel-specialist

In 2021 bestaat Laravel 10 jaar, en heeft het sinds haar geboorte een flinke reis afgelegd. Digital Natives heeft het grootste deel van die reis meegemaakt: al sinds 2014 maken we met enorm veel liefde gebruik van het framework.

Ons ervaren developmentteam van backenders, fullstackers en devops programmeurs bouwt of verbouwt graag jouw digitale platform met dit uitgebreide framework. Door samen slimme keuzes te maken komen we vaak binnen een mum van tijd al tot een product dat live kan. Uiteraard beantwoorden we tevens graag al je Laravel-gerelateerde vragen.

Gerelateerde Laravel cases

Dit zijn cases van Digital Natives gemaakt met het Laravel Framework.

Heb je vragen over Laravel bij Digital Natives?

In een gesprek bespreken we graag jouw uitdagingen en voorzien we in een vrijblijvend advies.

Neem contact op
digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl