Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Natives behaalt ISO 27001 certificering

Digital Natives heeft recent de ISO 27001 certificering behaald!

Digital Natives is een full service bureau gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale platformen. Hierbij wordt veel data verwerkt en opgeslagen en dat moet uiteraard veilig gebeuren. Met de implementatie en certificering van ISO 27001 tonen wij aan dat Digital Natives voldoet aan deze hoge internationale security standaard.

Er worden steeds hogere eisen gesteld door regulering en klanten ten aanzien van beveiliging, en terecht. Systemen op het internet staan continu bloot aan bedreigingen. Met beperkte aandacht voor security zijn deze risico's erg groot.

Het security management systeem van Digital Natives is erop gericht om onze organisatie en platforms in ons beheer continu te beschermen. Dit doen we op de volgende manier:

  • Effectieve beheersing van security risico's gerelateerd aan de ontwikkeling en beheer van digitale platformen
  • Toepassing en controle van technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen volgens internationale standaarden
  • Awareness en trainingen
  • Continue verbetering van beleid en maatregelen middels de Deming Cycle
  • Compliance met wetgeving waaronder de AVG/GDPR

Het certificaat

De scope van ons informatiebeveiligingsbeleid is gericht op de dienstverlening en is van toepassing op onze gehele organisatie: informatiebeveiliging gerelateerd aan het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, beheren en hosten van digitale oplossingen waaronder websites, webapplicaties en mobiele applicaties.

Digital Natives is gecertificeerd door Digitrust.

Vragen?

Heb je vragen over onze certificering of ben je op zoek naar een digital agency die ISO 27001 gecertificeerd is? Neem dan contact op met Sander.

Neem contact op met Digital Natives
digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl