Skip naar content
digital natives
digital natives

Content platform

Digital Natives ontwerpt en ontwikkelt digitale content platforms die groeien en impact leveren.

Digitale media platforms die de aandacht van de bezoeker weten vast te houden

Met elke dag een eindeloze stroom aan informatie binnen handbereik is aandacht een schaars goed: het trekken en vasthouden van de aandacht op het internet is een ware kunst geworden. Goede digitale media platforms slagen hierin door bezoekers op precies het juiste moment de juiste informatie te bieden. Slimme ingangen, vindbaarheid van het platform, vindbaarheid van informatie en content van hoge kwaliteit staan hierbij centraal.

Focus op relevante content

Enkel wanner de content goed én relevant is zal het platform bezoekers aantrekken die steeds weer terugkeren. Digital Natives besteedt daarom veel aandacht aan relevantie: het beschikbaar maken van content op het juiste moment. Wanneer er naast focus op het maximaliseren van (terugkerend) bezoek op het platform ook inkomsten worden gegenereerd middels advertenties, spreken we van een media platform.

Media platform & adverteerders

Bij media platforms draait het om het aantrekken van de juiste doelgroep (precies die demographic die adverteerders voor ogen hebben). Zo kunnen er inkomsten worden gegenereerd uit sponsorship deals, banner advertenties, advertentie clicks of affiliate campagnes. Net als voor andere typen online content platforms is relevante content voor media platforms van groot belang. De content moet immers waardevol genoeg zijn voor bezoekers om het platform te gebruiken.

Features die leiden tot herhaalbezoek

Relevante informatie tonen is de sleutel tot een succesvol online content platform. Dit kan bijvoorbeeld door filters en tags te gebruiken en informatieweergave steeds te optimaliseren. Ook een slimme zoekfunctie is belangrijk voor een content platform. Naast content features, zijn features gericht op het verlengen van bezoek belangrijk.

Een solide tech stack

Om een betrouwbaar en schaalbaar content platform te bouwen is een sterke technische basis van groot belang. Door gebruik te maken van bewezen frameworks als Laravel, VueJS en NuxtJS zorgen we voor een solide technische basis. Zo kunnen we in minimale tijd een toekomstbestendig en razendsnel platform opleveren, wat we vervolgens stapsgewijs kunnen uitbreiden.


Content platform cases

Wij zijn Digital Natives: content platform specialist

Digital Natives, digital agency in Amsterdam, ontwerpt en ontwikkelt digitale content platforms die groei en impact leveren. Ons ervaren team van strategen, onderzoekers, ontwerpers en ontwikkelaars gaat graag aan de slag om samen een ijzersterk online community platform te bouwen.

Interesse in de mogelijkheden van content en media platforms?

In een eerste gesprek kunnen we de uitdagingen bespreken en voorzien in een vrijblijvend advies. Zo leggen we een goede basis voor een toekomstige samenwerking.

Neem contact met ons op
digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl