Skip naar content
digital natives
digital natives

2019, het jaar waarin we alles beter deden

Nu het einde van 2019 in zicht is, blikken we terug op weer een waanzinnig jaar bij Digital Natives. We hadden de afgelopen twaalf maanden de eer om met fantastische klanten te werken en verwelkomden daarnaast maar liefst zes nieuwe Natives bij ons team. Het was een bijzonder jaar waarin we ons nog verder ontwikkelden op het gebied van headless CMSen, samen met Stichting Accessibility aan de toegankelijkheid van onze platformen werkten, naar Laracon en Meaning Conference gingen, het Contract for the Web tekenden en verhuisden naar een nieuw kantoor. We willen vandaag stilstaan bij de mensen die 2019 extra speciaal hebben gemaakt. Het is een voorrecht om met jullie te mogen werken aan een betere digitale wereld.

Missiegedreven organisaties die de wereld veranderen ⭐

Wij weten het zeker: we werken met de leukste en meest gedreven mensen, die ons werk elke dag interessant en uitdagend maken. Brainwash, Brainwash Festival, CER net, Cultuur+Ondernemen, dag en nacht media, Dimdocs, BNNVARA, Dixon en de Jaeger, Fair Wear, Nicam, Gemeente Amsterdam, GreenHome, Hogeschool Der Kunsten, Human, Kensington, Kijkwijzer, Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Koninklijk Conservatorium, Lawyerlinq, Lifestream, ManagementSite, NDSM, Nieuw Amsterdams Klimaat, NTR, Oedipus, Prins Claus Fonds, Regiobank, Sint Maartenskliniek, Stichting DOEN, StudentenBureau,Vesper Hotel,Voordekunst, V&VN, WeMakeThe.City Festival & WeArePublic bedankt voor de fijne samenwerking in 2019. In het bijzonder veel dank voor de fantastische product owners met wie we elke dag werken, zonder jullie was het niet gelukt!

Natives die het team nóg beter maken 🔥

2019 was ook het jaar dat we Natives Koos, Darijo, Chana, Gauke, Nynke en Viola verwelkomden. Geweldig dat jullie ons team versterken als developers, projectmanagers en service agent! Met jullie erbij is het alleen nog maar beter én gezelliger geworden.

Als kers op de taart werd ons werk in 2019 meermaals bekroond met awards en prijzen. Zo werden we door Emerce verkozen tot beste digital agency van 2019. Daarnaast werden we voor de derde keer FD Gazellen, werd Regiobank verkozen tot populairste website van het jaar en waren we met I Am Mosul te zien op het Jeugdjournaal. Tot slot konden we ook nog aan de slag met ons vitaliteitsprogramma happy & healthy Natives met steun van het Europees Sociaal Fonds om te werken aan duurzame inzetbaarheid van ons team.

We wensen jullie een fijne jaarwisseling en kunnen niet wachten om in 2020 nog meer mooie dingen te maken samen.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl