Skip naar content
digital natives
digital natives

Dag en Nacht & Digital Natives ontwikkelen nieuw podcastplatform

De markt van podcasts groeit hard. Dag en Nacht Media maakt nieuwe podcasts, helpt anderen met het maken van podcasts en verbindt bestaande podcasts aan adverteerders. Dag en Nacht en Digital Natives werken al langere tijd samen: Digital Natives maakte eerder al de bestaande website www.dagennacht.nl.

Dag en Nacht gaat nu een nieuwe fase in met behulp van funding vanuit het Google Podcast Loyalty Program. Het programma is opgericht om nieuwe verdienmodellen mogelijk te maken voor podcastmakers. Bedrijfsmodellen voor media en podcasting zijn nog steeds een uitdaging: veel makers zijn bijvoorbeeld volledig afhankelijk van advertenties. Dag en Nacht onderzoekt dankzij de funding nieuwe mogelijkheden om podcastmakers te helpen groeien en kwalitatieve shows mogelijk te maken.

Digital Natives en Dag en Nacht gaan intensief samenwerken. De eerste fase bestaat uit onderzoek, prototyping en het opzetten van de digitale strategie. Vervolgens wordt er gewerkt aan het design en development van het platform.

Nu alvast benieuwd naar de podcasts van Dag en Nacht? https://www.dagennacht.nl/

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl