Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Natives vernieuwt WCAG-EM toegankelijkheidsscan

Onze toegankelijkheidsscan is niet meer wat het was, op de goede manier. In samenwerking met Cultuur+Ondernemen hebben we een tool ontwikkeld waarmee we gestructureerder, sneller en nauwkeuriger de toegankelijkheid van jouw website kunnen onderzoeken volgens de WCAG-EM methode.

Digitaal toegankelijkheidsrapport

Ieder jaar moet het onderzoek worden nagelopen. Onze rapporten zijn digitaal en daardoor makkelijk aan te passen. Je weet ook altijd zeker dat je naar de laatste versie kijkt. Door versiebeheer is het bovendien makkelijk inzichtelijk welke stappen er zijn gezet.

WCAG-EM

Deze onderzoeksmethode wordt internationaal, en door onze overheid erkend. Onze rapporten kunnen daarom ook direct gebruikt worden bij het aanmaken en indienen van een toegankelijkheidsverklaring.

Meerdere talen

Is jouw organisatie of website meertalig? Onze rapporten zijn in het Nederlands en Engels beschikbaar en op verzoek ook in andere talen.

Digital Natives heeft ons zorgvuldig door het WCAG-proces begeleid. Dankzij de korte communicatielijnen verliep de samenwerking erg prettig, en ze dachten actief mee over het toegankelijk maken van onze content

Elke Bolluijt

Product owner Digitale Kanalen

Grip op toegankelijkheid

Zet net zoals Cultuur en Ondernemen de stap naar een toegankelijke website.

Neem contact op
digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl