Skip naar content
digital natives
digital natives

Designprincipes voor een beter web

De impact die we creëren voor onze partners en klanten ontstaat niet zomaar. Het is het resultaat van onze collectieve kennis, onze digitale ervaring die even oud is als het web, en het hebben van de juiste perspectieven op hoe en waarom we platforms maken. Maak kennis met onze designprincipes.

🖐🏼 Het begint met mensen

Alle organisaties worden gevormd door mensen. Geen gebruikers, maar mensen. Ieder met een eigen verhaal in een drukke en snel veranderende wereld. Vanuit begrip over die context kan technologie haar plek vinden, slagen en verbinden.

⚡️Ontwerp om mensen sterker te maken

Design is nooit een doel an sich. Wij creëren om mensen te ondersteunen in hun dagelijks leven, soms met een groot gebaar, soms met een kleine dienst. Het gaat er niet om wat je maakt, het gaat om wat je mogelijk maakt.

🤝 Vertrouw op groei door samenwerking

We bezitten allemaal een stukje van de puzzel. Er is vertrouwen nodig om in flow met elkaar stappen te maken zonder te weten waar we uitkomen. Maar wanneer we samenwerken en onze expertise delen, ontstaan de beste resultaten.

⭕️ Wees respectvol en inclusief

Het is simpel. We zijn allemaal gelijk. We doen ons best om onze technologie toegankelijk te maken voor iedereen.

🙌🏻 Verwacht dat je uitgedaagd gaat worden

We geloven in wat we doen. Daarom stellen we vragen voordat we doen. Wat we maken dient vooruitgang te brengen en de wereld een stukje beter te maken. Punt.

🌟 Wauw!

Als dit niet de reactie op het resultaat is, zijn we nog niet klaar.

👌🏿 Het eindigt met mensen

Zijn we succesvol? Maken we impact? De lancering is maar het begin. We leren dankzij data, en blijven analyseren hoe mensen onze platforms gebruiken. De beweging die ontstaat brengt de ideeën en inspiratie om te blijven evolueren

Digital Natives maken platforms for change. Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem contact op.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl