Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Natives gaat aan de slag voor DDJ&

DDJ& heeft Digital Natives gekozen als digitale partner voor de ontwikkeling van hun nieuwe platform genaamd Zanadou. DDJ& is een internationaal headhunting- en recruitmentbureau met name voor de cultuursector. Ze hebben een groot netwerk opgebouwd en daardoor een flink trackrecord als recruitment partner in deze branche.

DDJ& wilt niet alleen een recruitment platform neerzetten maar het doel van het nieuwe online magazine en vacature platform te creëren. Ze streven naar iets vernieuwends binnen de cultuurbranche. DDJ& wilt door middel van hoogwaardige content het kennisniveau verhogen en meer professionals bereiken ook buiten de culturele sector voor in het vullen van vacatures en hiermee de professionaliteit en diversiteit binnen de branche verhogen.

Tijdens de eerste briefing van DDJ& aan verschillende bureaus heeft Digital Natives eerst de tijd genomen om de vraag volledig te snappen. DDJ& zoekt een partij die niet alleen de uitvoer kan doen, maar ook meedenkt en vragen stelt. Dit was een van de redenen waarom de keuze op ons bureau gevallen.

Er is een team samengesteld van DDJ& met onder ander een content strateeg en marketeer en collega’s van Digital Natives. Gezamenlijk hebben we meerdere sessies gehad en Digital Natives heeft nu net de eerste designvoorstellen opgeleverd.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl