Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Natives verwelkomt twee nieuwe talenten

Recent zijn er twee nieuwe Natives gestart. We stellen Koos en Chana graag aan je voor.

Koos is 26 jaar, woont in Amsterdam en is recent gestart als front-end developer. Koos liep al eerder een aantal maanden stage bij Digital Natives en wij zijn blij dat hij zich nu fulltime aansluit bij het team. Koos heeft Communicatie & Multimedia design gestudeerd en wil zijn functie als front-ender graag uitbouwen naar creative coding. Hij kiest opnieuw voor Digital Natives vanwege het team, de toffe projecten en de innovatieve denk- en werkwijze.

Omdat Koos van reizen houdt, gaat hij in januari 2020 een epische reis naar Oost-Azië ondernemen. Ook trapt hij graag tegen een voetbal of vliegt hij van een berg af op zijn snowboard. Koos verkiest zonvakanties echter wel boven de sneeuw, en luistert liever muziek dan dat hij een boek leest.

Chana gaat bij ons aan de slag als front-end stagiair. Hij is 24 jaar en woont in Amsterdam. Chana voelde zich aangesproken door de missie van Digital Natives en wil hier graag aan meewerken.

Zijn grootste hobby is sporten, een heerlijke manier om je energie kwijt te raken na een hele dag op de bureaustoel. Tussen naar de film en een avondje stappen kan hij niet kiezen, dus het liefst doet hij beiden op dezelfde avond. Verder luistert Chana graag naar muziek, terwijl hij een boek leest.

Welkom bij het team mannen! We zijn blij dat jullie er zijn.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl