Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Natives voor de tweede keer een FD Gazellen

Digital Natives is voor de tweede keer geselecteerd als FD Gazellen. Het Amsterdamse internetbureau behoort hiermee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2016 werd Digital Natives ook al benoemd tot FD Gazelle.

Directeur en oprichter Erik de Vreede: ‘Het is heel fijn om te zien dat we voor het tweede jaar op rij tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland behoren. Sinds de start van Digital Natives 4 jaar geleden, zijn we enorm gegroeid. We werken voor interessante klanten als Sint Maartenskliniek, RegioBank, Brainwash, Voordekunst en Spaces en ons team is uitgegroeid tot bijna 20 specialisten. De FD Gazelle is een bevestiging dat we goed bezig zijn en een compliment voor het team.’

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. De bedrijven met de hoogste groei per categorie en per provincie winnen een Gouden Gazelle.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl