Skip naar content
digital natives
digital natives

Greenhome kiest Digital Natives als digitale partner

Het Regionaal Energieloket is een product van Greenhome, ontwikkeld in samenwerking met gemeenten, lokale organisaties en het bedrijfsleven om de verduurzaming van Nederland te versnellen. Greenhome heeft Digital Natives de opdracht gegeven om het nieuwe platform van het REL te ontwerpen en de (door)ontwikkeling op zich te nemen.

Van design review en prototyping naar technische ontwikkeling

Het project start met een uitgebreide design review en vervolgens het testen van een prototype in samenwerking met echte eindgebruikers. Op deze manier komt er een goed onderbouwd ontwerp voor het nieuwe platform van het REL. Op basis van de wensen van Greenhome voor het Regionaal Energieloket is er gekozen voor een 100% headless CMS in combinatie met Vue.js en Contentful. Zo wordt een korte time-to-market gegarandeerd.

Samenwerken in een multidisciplinair team

Digital Natives werkt met zelfsturende, multidisciplinaire teams. Het development- en designteam van Greenhome is onderdeel van dit team en samen wordt in een aantal sprints toegewerkt naar de eerste oplevering van het nieuwe platform.

Over Greenhome

GreenHome helpt woningeigenaren op weg met het verduurzamen van hun woning. Ze geven onafhankelijke informatie en advies aan woningeigenaren. Daarnaast brengt Greenhome klanten laagdrempelig in contact met bedrijven en vakspecialisten uit de buurt.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl