Skip naar content
digital natives
digital natives

Harriet versterkt het team van Digital Natives

Maak kennis met Harriet. Harriet, één van onze nieuwste ‘Natives’, versterkt het team als Office Manager. Deze rol is onze duizendpoot op het lijf geschreven. Ze is niet alleen de eerste die je tegenkomt bij een bezoekje aan ons kantoor, of de eerste die je hoort als je ons belt. Ze is ook betrokken bij verschillende HR- en Financetaken. Ook voor het organiseren van onze kwartaalsessies of één van onze feesten draait ze haar hand niet om. De afwisseling van de werkzaamheden maken het voor Harriet uitdagend.

Voordat Harriet bij Digital Natives aan de slag ging, heeft ze een jaar lang gereisd en gewerkt in China, Australië, Nieuw-Zeeland, Kaapstad en Thailand. Op de bucketlist van deze avonturier staat nog een roadtrip in the USA. Maar ook in ‘haar’ stad Amsterdam is ze graag te vinden. Café Thuys is favoriet. Niet in de minste plaats omdat ze er praktisch naast woont 😉 Daarnaast sport Harriet graag in haar vrije tijd, maar ook netflixen en koken doet ze regelmatig.

Wat Harriet het meeste aanspreekt aan het werken bij Digital Natives? ‘Iedereen werkt hard met elkaar en is trots op het werk wat we doen voor onze klanten, met wie we heel graag samenwerken’.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl