Skip naar content
digital natives
digital natives

Krauthammer multisite voor trainingen is live

De nieuwe website voor Krauthammer is live. De internationale aanbieder van leiderschap-, management- en sales trainingen heeft nu een nieuwe multi-site platform waarmee ze hun internationale groei kunnen versnellen. Dit is de eerste stap om samen de online ambities van Krauthammer waar te maken.

Technisch fundament vernieuwd met Craft CMS

Naast het verbeteren van de UX en design van de website hebben we binnen dit project ons voornamelijk gericht op het vernieuwen van het technisch fundament. De techniek is headless ingericht met Craft CMS als oplossing. De front-end is ingericht met Nuxt en Netlify en maakt via een API verbinding met het CMS. Craft CMS is perfect om op een gebruiksvriendelijke wijze multi-sites in te bouwen. Zo hebben internationale vestigingen van Krauthammer een eigen omgeving waarmee ze pagina’s kunnen opbouwen met de visuele template builder van Craft. Daarmee is het fundament gelegd voor verdere groei en autonomie van nieuwe landen en vestigingen.

Sterke samenwerking op basis van vertrouwen

“De kracht van de samenwerking lag in het vertrouwen dat we kregen van Krauthammer. Dat was er vanaf het begin. Daardoor ging iedereen binnen het team steeds meer initiatief nemen. Het is altijd een bijzonder moment als er synergie ontstaat.” Aldus Loes Verputten, Project Manager bij Digital Natives.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl