Skip naar content
digital natives
digital natives

LawyerlinQ ontwikkelt nieuw digitaal platform met Digital Native

LawyerlinQ maakt en beheert besloten online communities die grote professionele organisaties gebruiken als hun eigen exclusieve marktplaats voor inkoop van juridische diensten. Na een uitgebreid pitchtraject heeft deze juridische innovator voor Digital Natives gekozen. Wij gaan aan de slag met de realisatie van een nieuw platform waarop de klanten van LawyerlinQ direct hun advocaten en juristen kunnen inschakelen.

Google Design Sprints

De ontwikkeling van de eerste versie is in volle gang. Voordat Digital Natives van start ging heeft het bureau eerst onderzoek gedaan en meerdere prototypes getest en gevalideerd bij de doelgroep van LawyerlinQ. Dit werd gedaan volgens de methode van de Google Design Sprint. Na twee tests was er voldoende validatie en vertrouwen om de bouw van het platform te starten.

Vernieuwen van de juridische markt

‘Digital Natives is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale platforms en services. Vanuit onze ervaring met platforms waar vraag en aanbod bij elkaar komen zijn wij een sterke partner voor LawyerlinQ om naar de toekomst hun business uit te bouwen. Daarnaast geloven we in de kracht van het web om industrieën te vernieuwen en toegankelijker te maken voor nieuwe spelers. LawyerlinQ heeft een grote missie om dit te bewerkstelligen binnen de juridische wereld. We kijken er naar uit om LawyerlinQ te steunen in die missie.’ Aldus Sander van der Vliet, oprichter en CTO van Digital Natives.

Boudewijn Siekman, als product owner namens LawyerlinQ betrokken in dit project, vertelt: ‘In Digital Natives vinden wij een partij die meer dan de andere aanbieders die we ontmoet hebben, snapt wat het is om te werken vanuit een platform-based business model. Slimme jongens en meiden die ons ook uitdagen en helpen om scherpere keuzes te maken.’

Over LawyerlinQ

De juridische sociale netwerken die LawyerlinQ beheert worden vooral gebruikt door de grootste bedrijven en advocatenkantoren van Nederland. Dat vraagt nu nog veel menselijke tussenkomst. Met het nieuwe platform wat Digital Natives ontwikkelt, wordt het makkelijker en leuker voor medewerkers van LawyerlinQ klanten om 24/7 helemaal zelf juridische ondersteuning te regelen, of concurrentie tussen aanbieders te organiseren. Dat maakt dat de persoonlijke aandacht, die LawyerlinQ blijft bieden, meer toegespitst kan worden op de momenten dat de klant er echt behoefte aan heeft.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl