Skip naar content
digital natives
digital natives

Maar liefst 3 Dutch Interactive Award Nominaties voor Digital Natives

DIA Nominatie voor The July

Digital Natives is maar liefst driemaal genomineerd voor de Dutch Interactive Awards!

Ten eerste heeft ons werk voor The July een DIA-nominatie gekregen in de categorie branding. Voor de internationale missie van The July creëerde Digital Natives een digitaal platform dat hun nieuwe merk vertaalt naar een uitmuntende verblijfservaring van verkenning tot check-out. Bekijk hier de case

DIA Pro Nominatie - Best in Design voor Renske Lansink

Digital Native Renske is genomineerd voor DIA Pro - Best in Design! De DIA Pro's zijn een categorie binnen de Dutch Interactive Awards die uitgaan naar de beste professionals in de industrie. Van productstrategie tot design sprints en van gebruikersonderzoek tot experimenten en MVP validaties, Renske draait haar hand er niet voor om. Ze ontving de nominatie onder andere voor haar werk voor klanten als The July en Medpeers. Dik verdiend wat ons betreft!

DIA Pro Nominatie - Best Producer voor Esmée Tieks

Ook Digital Native Esmée Tieks is genomineerd voor een DIA Pro, in dit geval in de categorie Best Producer. Onder andere vanwege haar fantastische werk voor Push for Positive Power, waar ze erin slaagde om in zeer korte tijd een platform voor een enorme campagne op te tuigen. In een kleine maand werden daardoor ruim 1,4 miljoen mensen bereikt met als doel om de energietransitie te versnellen. Een mooie nominatie voor een buitengewoon talentvolle projectmanager en collega!

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl