Skip naar content
digital natives
digital natives

Martijn, Nina en Noa versterken team Natives

Opnieuw uitbreidingen in de gelederen van Digital Natives: twee developers en een digital designer versterken het team

Het developmentteam wordt aangevuld door Martijn, onze nieuwe backender. Martijn werkte de laatste tien jaar voor hostingbedrijf Intermax Cloudsourcing in Rotterdam en verkaste recent van 010 naar 020. Voor hem zijn onze missiegedreven klanten een belangrijke reden om bij Digital Natives te willen werken, naast de goede werksfeer. In zijn eigen woorden: DN is er voor de klanten én voor alle collega's. In zijn vrije tijd praktiseert Martijn boeddhisme, meditatie, sporten en hardlopen om fit te blijven in geest en lichaam.

'Digital Natives is er voor de klanten én collega's'

Nina is begonnen aan een stage als digital designer. Met een diploma Bedrijfsmanagement, Marketing & Sales op zak volgt ze nu de opleiding Digital Design & Development in het Belgische Kortrijk. Hoewel Amsterdam niet meteen om de hoek ligt, koos ze toch voor Digital Natives vanwege de goede sfeer en de interessante, gevarieerde klanten. En vooruit: de benoeming tot best digital agency 2019 speelde ook wel mee. Buiten werk verdiept ze zich graag in motion design en UX-onderzoek, maar ze maakt ook tijd voor yoga, een glaasje wijn, een boek of film (Marvel!) of een bezoek aan een nieuw eettentje.

En dan nog een stagiair: Noa studeert Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam en loopt bij Digital Natives stage als full-stack developer. Tijdens haar stage doet Noa onderzoek naar de beste manier om innovatieve technieken als GraphQL API’s en headless Vue applicaties met elkaar te integreren. In haar vrije tijd luistert Noa graag naar muziek of spreekt ze af met vrienden – online om te gamen, of ergens bij een café om gezellig iets te drinken.

Welkom, nieuwe collega’s! We kijken ernaar uit om met jullie te werken aan een betere digitale wereld.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl