Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe branding en website voor podcastbedrijf Meer Van Dit

Meer van Dit ontwikkelt podcastproducties met aandacht en zorg voor alles wat daarbij komt kijken. Van originele inhoud tot de juiste vormgeving en van muzikale montage tot creatieve samenwerkingen. Wat 2,5 jaar geleden - diep in de eerste coronawinter - begon met een podcastplannetje is inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Met bijzondere makers en succesvolle podcasts zoals Weer een dag, De Mediameiden, Teun & Gijs vertellen alles, Etenstijd! en Over geld praat je niet.

Digital Natives en Meer van Dit sloegen de handen ineen om de branding te vernieuwen en een website te maken die past bij de grote ambitie en snelle groei van het podcastbedrijf.

Meer van dit is het podcastbedrijf van Guusje de Vries, Teun van de Keuken en Gijs Groenteman

Professionele branding met speelse elementen

Digital Natives creëerde voor Meer van dit een vernieuwde branding die aansluit bij de unieke identiteit van de organisatie.

Door moderne designelementen te combineren met opvallende details en passende kleuren, ontwierpen we een professionele website met oog voor het dynamische en speelse karakter van Meer van dit.

Onze identiteit is door de nieuwe huisstijl en deze site nog duidelijker geworden - ook voor onszelf

Nikki Koppes

Podcastmaker en redacteur

Slimme combinatie van design en technologie voor grote impact in korte tijd

De opdracht voor de website was duidelijk: een ontwerp dat past bij Meer van dit in een set-up die eenvoudig te gebruiken is zonder onnodige complexiteit.

Door gebruik te maken van Framer, een geavanceerde no-code oplossing, konden we in zeer korte tijd een website op maat inrichten die precies aansluit bij de behoeften van Meer van dit. Deze aanpak laat zien dat het mogelijk is om op snelheid - zonder voltallig digitaal team - een sterk ontwerp te realiseren door slimme keuzes te maken.

De vernieuwde website dient als een krachtig middel om nieuwe adverteerders aan te trekken, de expertise van Meer van dit te laten zien en verbindingen binnen de podcastcommunity te bevorderen.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl