Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe Native: Bobby!

Blij, super blij zijn we met Bobby als nieuwe collega. Hij komt ons team versterken als front-end developer en brengt een bak vol kennis met zich mee. Zoals bij ons inmiddels traditie is heeft iedereen uit het team een speed-date met de nieuwe aanwinst gehad. Ik had die op een zonnige woensdagmiddag. Met een aantal ludieke vragen heb ik Bobby beter leren kennen.

Ik denk dat ze zouden zeggen dat ik oprecht, lief en stoer ben.

Sasja: Vertel eens Bobby, wie ben je? Waar kom je vandaan?

Bobby: Ik ben Bobby, 29 jaar en ik kom uit Almere. Ik woon samen met mijn vriendin en mijn zoontje Charlie. Mijn zoontje is onlangs 1 geworden en het is echt een schatje! Hiervoor heb ik bij Hoteliers.com gewerkt, een bedrijf dat gespecialiseerd is in e-commerceproducten voor hotels. Daar was ik verantwoordelijk voor zowel het design als de front-end.

Sasja: Wat leuk! Dus je bent een front-ender met een sterk oog voor design. Waar ben je nog meer goed in? Heb je een hidden talent?

Bobby: Haha, ehm, even denken. Iets waar ik goed in ben en mensen niet zo snel van mij verwachten? Ik denk koken! Ik hou van koken en kook altijd op gevoel. Mijn specialiteit is Surinaamse Roti. Verder ben ik heel experimenteel in de keuken, ik hou van dingen uitproberen.

Sasja: Oeeh Roti, love it! Dat brengt me op mijn volgende vraag; wat is het gekste dat je ooit gegeten hebt?

Bobby: Daar vraag je me wat! Ik heb nooit echt gekke exotische dingen gegeten. Wat nu het eerst in mij opkomt is een hele aparte authentieke streekworst in een shady wegrestaurant in Frankrijk. Sprinkhanen heb ik nog nooit gegeten, maar zou ik zeker voor open staan!

Sasja: Haha, dat klinkt niet echt appetijtelijk. Maar leuk dat je open-minded bent. Wat zijn 3 andere kwaliteiten die vrienden over je zouden vertellen?

Bobby: Ik denk dat ze zouden zeggen dat ik oprecht, lief en stoer ben.

Mijn guilty pleasure is dat ik super veel van 90's R&B houd.

Sasja: Dat is een mooie combinatie. Zijn er dingen die mensen niet achter je zouden zoeken?

Bobby: Ik ben stiekem een behoorlijke nerd. Ik weet echt alles van de Lord of the Rings. Ik kijk heel veel series en mijn guilty pleasure is dat ik super veel van 90's R&B houd.

Sasja: Haha, daar heb ik ook een voorliefde voor. Ik ben super benieuwd hoe je het tot nu toe vindt bij Digital Natives. Wat is je eerste indruk?

Bobby: Tot nu toe voel ik me heel erg thuis. Er is een heel open cultuur, super laagdrempelig. Ik merk dat er echt een gemeenschappelijk doel is om een zo goed mogelijk product te maken. Daarnaast vind ik het fijn dat we met zijn allen maatschappelijke bijdrage leveren met de platforms die we maken.

Sasja: Wat wil je zelf graag bijdragen aan het team?

Bobby: Ik wil graag mijn ervaring als ontwerper toepassen op front-end development. Zo kan ik de schakel zijn tussen UX/design en front-end. Ik ben gevallen voor Digital Natives onder andere omdat ik zie dat design echt een grote rol speelt bij het ontwikkelen van digitale platforms. Dat is zeker niet overal het geval en dat maakt ons onderscheidend!

Welkom Bobby, we verheugen ons op je bijdrage aan een betere digitale wereld!


digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl