Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe Natives: Loes en Liza

Recent mochten we weer 2 nieuwe collega’s verwelkomen: Projectmanager Loes (een oude bekende) en Officemanager Liza. Liza vervangt Nadia tijdens haar verlof. Traditiegetrouw gaan nieuwe Natives op speeddate met elke collega om elkaar te leren kennen - wel zo gezellig. Nu het lastiger is om elkaar op te zoeken vinden deze dates vaak digitaal plaats, of soms in de buitenlucht. Loes en Liza wandelden na hun eerste paar weken op gepaste afstand een bijna stormachtig rondje Westerdok.

Loes: Hey, leuk zo even in real life! Hoe is het en hoe gaat het in je nieuwe rol van office manager?

Liza: Het gaat goed en het is leuk! Wel een hele nieuwe ervaring om als office manager aan de slag te gaan in een office waar iedereen remote werkt. Maar gelukkig leer ik via Slack en natuurlijk via speeddates als deze iedereen beetje bij beetje kennen. En jij, wat deed je hiervoor en hoe vind je het bij DN?

Loes: Voorheen werkte ik bij We Are Public, waar ik onder andere de product owner was. Nu zit ik aan de andere kant; als projectmanager werk ik nu met diverse klanten. Ik help ze om hun wensen zo goed mogelijk te realiseren. Deze dynamiek is voor mij nieuw en de variatie vind ik ontzettend leuk: elke dag is anders. Wat deed jij hiervoor?

Liza: Ik was projectmanager bij Het Vertaalcollectief. Vergelijkbaar met wat jij nu doet bij DN, maar dan voor creatieve vertaalprojecten.

Loes: Tof, super leuk dat je nu bij DN aan de slag bent.

Liza: Zeker!

Liza: heb jij nog goeie nieuwe corona-hobbies gevonden?

Loes: Sinds de lockdown zijn er wat nieuwe hobby’s ontstaan. Ik ben meer bordspellen gaan spelen en onlangs ben ik begonnen aan edelsmeden. Vorig weekend ben ik oesters gaan rapen in Zeeland. Je moet wat he.. En jij?

Liza: Wat leuk, I love oesters! Sinds corona spreek ik met vrienden veel vaker buiten af om bij te kletsen tijdens een wandelingetje. Die hou ik er denk ik wel in. Daarnaast fotografeer ik graag en begin ik deze week met een online cursus Ayurveda.

Loes: Klinkt goed, bedankt voor de wandeling. En goed om elkaar een beetje beter te leren kennen.

Liza: Zeker, insgelijks!

Welkom Loes en Liza! We merken nu al hoe veel jullie bijdragen aan het team en kijken uit naar meer.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl