Skip naar content
digital natives
digital natives

Ontmoet Digital Native Nadia

Een nieuwe Native aan boord: sinds een paar maanden versterkt Nadia ons team als projectmanager. In die rol is ze verantwoordelijk voor een aantal vaste klanten.

We vroegen Nadia hoe een werkdag er voor haar uit ziet: ‘Geen dag is hetzelfde. En geen dag is vooraf te voorspellen. Op de dagen dat ik aan het eind van dag niet meer weet wat ik allemaal gedaan heb, dan weet ik dat ik een goeie dag heb gehad’. Voordat Nadia bij Digital Natives aan de slag ging, werkte ze ook als projectmanager. Bij een influencer marketingbureau, waar ze verantwoordelijk was voor samenwerkingen tussen mensen en merken. Haar belangrijkste les van de afgelopen jaren? ‘De sleutel ligt in jezelf durven zijn. Dan sta je in je kracht en ontstaan de mooiste dingen’.

De stad en het strand
Nadia woont in Amsterdam. Ze is nog steeds elke dag heel blij als ze over de grachten door de stad fietst. Het allerliefste met haar zoontje voorop. Naast verblijven in het Amsterdamse is Nadia gek op het strand. Ze houdt van kitesurfen, kundalini & yin yoga. Nadia is niet alleen projectmanager maar ook doula. In die rol begeleidt ze mama’s (to be) in hun zwangerschap en is ze aanwezig bij de geboorte van hun kind.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl