Skip naar content
digital natives
digital natives

RegioBank wint award de Populairste Website van 2019

Het Nederlandse publiek kon tot eind oktober stemmen op zijn favoriete websites van 2019 in totaal 19 categorieën. De stemmen leiden tot twee awards per categorie, namelijk de Beste Website en de Populairste Website. Nadat Regiobank vorig jaar de Beste Website award in de wacht sleepte won het dit jaar de award voor ‘Populairste Website van het Jaar’.

Digital Natives is als digitale partner betrokken geweest en was verantwoordelijk voor het UX en visual design van de hele website. Als winnaar in 2018 was regiobank.nl automatisch genomineerd voor Website van het Jaar 2019. RegioBank haalde de meeste stemmen binnen en mag zich het aankomende jaar ‘de Populairste website’ noemen.

Op de website van RegioBank zegt Contentspecialist Bart van Dijck: ’De vernieuwde website van RegioBank is nu anderhalf jaar online. Ons team werkt iedere dag hard om de website te verbeteren. Zodat klanten óók online antwoorden vinden op hun vragen en online meer kunnen regelen. De prijs bevestigt dat we goed op weg zijn.'

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl