Skip naar content
digital natives
digital natives

The Next Web Conference 2020

The Next Web Conference is het grootste technologiefestival dat we in Nederland hebben. Als grote inspirator van de startup-beweging programmeert The Next Web nieuwe en oude legendes op het podium en brengen ze de almaar groter wordende startup-gemeenschap samen. In 2020 wordt het festival online gehouden.

Tijdens The Next Web in oktober worden twaalf thema's vertaald naar tracks op het festival.

Impact: De meest inspirerende namen uit de internationale tech-scene spreken over wat de toekomst van technologie ons gaat brengen. Met o.a. Steve Huffman, co-founder en CEO van Reddit.

Growth Quarters: Vooraanstaande mensen van de snelst groeiende bedrijven uit de sector komen vertellen over hoe je duurzame groei realiseert. Met o.a. Alexander Weber van N26 en Ingrid Odegaard van Whereby.

Checkout: Wat komt er aan voor retailers in 2020? Wat zit achter de retailrevolutie en hoe kunnen we consumenten aan ons binden en competitief blijven? Met o.a. Matt Swann van Booking.com.

Sustainable societies: Welke rol kunnen bedrijven spelen in het verbeteren van de maatschappij? Kunnen we groenere en slimmere technologie gebruiken waar we allemaal beter van worden? Met o.a. Tom Szaky, Founder van Terra Cycle.

Re-Brand: Hoe kunnen merken in deze chaotische tijd een solide identiteit en strategie ontwikkelen om hun doelgroep aan zich te binden? Welke rol speelt technologie daarbij? Met o.a. Purna Virji, Senior Manager of Global Engagement Microsoft.

Neural: Hoe gaan kunstmatige intelligentie, big data en machine learning de wereld veranderen? Hoe ziet de AI-geïntegreerde toekomst er uit? Met o.a. Tony Jebara, Head of Machine Learning van Spotify.

Shift: De laatste trends en uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Met o.a. James Dean, CEO van SenSat.

Form: Wat zijn de nieuwe mogelijkheden die technologie biedt voor zelf expressie en kunst? Met oa.a. Marcus du Sautoy, Auteur van The Creativity Code.

Future of Work: De fundamenten van werk zijn aan het veranderen door technologie. Van thuiswerken tot een nieuwe indeling van de werkweek. Met o.a. Mark Adams. Head of Innovation van VICE, Corinne Vigreaux, Co-founder van Tom Tom en CODAM en Lynne Oldham, Chief people officer bij ZOOM.

Sprint: De standaarden van een intuïtieve gebruikerservaring zijn hoger dan ooit. Ontdek nieuwe product design trends en tools om de eindgebruiker te verrassen.

Transform: Grote bedrijven zijn nog altijd in de ban van digitale transformatie. Welke uitdagingen spelen er nu? Hoe kunnen grote bedrijven relevant blijven door middel van technologie? Met o.a. Warren Knight, CEO van Think Digital First.

Ecosystems: Hoe kunnen steden en landen betere tech-ecosystemen ontwerpen en bouwen?

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl