Skip naar content
digital natives
digital natives

Vier nieuwe collega’s versterken het team van Digital Natives

Digital Natives heeft versterking gekregen van vier nieuwe collega’s: Riekus van Montfort, Aart Steekelenburg, Dmitri Chebotarev en Greta Castellana. De komst van vier nieuwe collega’s is weer een stap voorwaarts in de groei van het Amsterdam bureau, dat werkt voor merken als RegioBank, Brainwash, Voordekunst, Spaces en Sint Maartenskliniek.

Riekus van Montfort versterkt het team als front-end developer. Riekus heeft een grote focus op de gebruiksvriendelijkheid van online platvormen. Dit neemt hij mee in zijn dagelijkse werkzaamheden voor onder andere Max& Luna, Managementsite en de Fairwear Foundation. Voor Digital Natives was Riekus mede-oprichter en front-end developer bij Lable B.V.

Aart Steekelenburg is aangenomen als back-End developer bij Digital Natives. Hiervoor was Aart developer bij Connect Holland, een internetbureau in Rotterdam, en professioneel muzikant. Aart is bij Digital Natives verantwoordelijk voor o.a. Max & Luna, KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten) en We are public.

Full-Stack developer Dmitri Chebotarev is sinds augustus onderdeel van het Digital Natives team. Dmitri werkt dagelijks voor klanten als Max&Luna, We Are Public & Spacesworks. Voordat Dmitri bij Digital Natives begon, was hij werkzaam als lead developer bij Sunergetic in Alkmaar. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het onderhouden van de in-house SaaS oplossing voor het managen van groepsaankopen zonnepanelen in Nederland en België.

Greta Castellana is UX designer bij Digital Natives. In die rol bedient zij verschillende klanten van Digital Natives. Greta heeft een grote interesse in het ontdekken van data en technologieën rondom Interaction Design om zo nieuwe mogelijkheden toe te passen in haar werk.

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl