Skip naar content
digital natives
digital natives

Wat doet Digital Natives tijdens een teamdag?

Bij Digital Natives werken we met het hele team aan onze eigen bedrijfsprocessen en -strategie. Daarom houden we vier keer per jaar een teamdag op een inspirerende locatie. Weg van kantoor, geen klantwerk en samen een hele dag vooruitkijken.

Half juli was het weer tijd voor een teamdag. Dit keer zaten we midden in het bos in Austerlitz (Utrecht). Een mooie locatie die hard werkt aan het creëren van een betere wereld door te investeren in projecten in India en daarnaast jongeren op te leiden in hun eigen keuken.

Het hele team werkte samen aan de Digital Natives roadmap voor 2019. Er werd een eerste versie van de ‘’Digital Natives bible’’ gepresenteerd met daarin o.a. onze geschiedenis, manier van werken en routines. Eigenlijk een samenvatting van onze cultuur en alles waar we voor staan.

Tot slot hebben we gewerkt aan onze langetermijnstrategie; een betere digitale wereld. We hebben nagedacht over hoe wij kunnen bijdragen op en rond ons kantoor, maar ook op maatschappelijk niveau door bijvoorbeeld jongeren te trainen en op die manier terug te geven aan de open source community.

Op naar de volgende editie!

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl