Skip naar content
digital natives
digital natives

Wij verwelkomen 4 nieuwe Natives!

Welkom Darijo, Nynke, Tim en Gauke!

We mogen vier nieuwe Natives verwelkomen in ons team: twee full stack developers en twee projectmanagers!

Onze nieuwste Full Stack Developer Darijo is 27 jaar. Darijo verhuisde ruim 3 jaar geleden van Zagreb naar Amsterdam. Hij vindt het belangrijk (en leuk!) om in de nieuwste technische ontwikkelingen te duiken – een van de redenen om te starten bij Digital Natives was dan ook onze tech-stack en de leuke interne cultuur.

Naast werken bij Digital Natives is Darijo in de weer met allerlei sporten, zoals (thai-)boxen, crossfit en yoga. Daarnaast is hij gestart met dansles en is hij gek op boeken en films.

Gauke is na jarenlang voor zichzelf te hebben gewerkt, begonnen als senior project manager. Gauke woont samen met zijn vrouw in Diemen (hij noemt dit overigens zelf Amsterdam). Samen met een compagnon had hij een eigen bedrijf dat websites bouwde voor designbureau’s. Gauke pakte alles op wat niet technisch was, van sales tot projectmanagement.

Hij heeft de stap naar Digital Natives gemaakt, omdat hij op zoek was naar een bureau dat zowel strategie, design als development doet. Naast zijn werk zit Gauke in de board van The Good Shop, een team van creatieven uit de reclame-industrie die hun vrije tijd besteden aan het opzetten van campagnes voor goede doelen met weinig budget. Hoe hij bij ons kwam? Via een van onze feestjes natuurlijk, en hij wilde niet meer weg.

Tim is de derde nieuwe collega die wij onlangs verwelkomd hebben – alweer een Full Stack Developer. Tim is 32, woont in Amsterdam samen met zijn vriendin en haar twee kinderen en heeft voorheen als Backend Developer gewerkt bij een bedrijf dat zich specialiseerde in affiliate marketing.

Tim geeft aan dat hij de stap naar Digital Natives met name heeft gemaakt vanwege de toegevoegde waarde die de digitale producten van de klanten van Digital Natives leveren. Zo werkt graag hij mee aan een betere (technische) wereld. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met muziek in de breedste vorm, zoals zelf muziek maken, audio-apparatuur (ver)bouwen en natuurlijk een regelmatig festival- of concertbezoekje.

Last but not least is ook Nynke bij ons als projectmanager begonnen. Nynke is 41 jaar en woont in Amsterdam. Na elf jaar als projectmanager voor verschillende creatieve bedrijven en langere tijd in het buitenland gewoond te hebben, wilde zij graag in Nederland aan de slag voor een werkgever met oog voor duurzaamheid bij klanten en het team zelf. Zij vond deze match bij Digital Natives.

Nynke is getrouwd en heeft drie kinderen. Je kunt haar blij maken met lekker eten en drinken, reizen, sporten, de zon. Als zij moet kiezen, dan gaat ze liever een avondje stappen dan naar de film en gaat ze uit eten in plaats van zelf te koken.

Welkom allen en heel veel succes!

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl