Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Natives sleept 4 awards in de wacht

Drie keer goud en één keer zilver! In korte tijd heeft Digital Natives maar liefst vier vooraanstaande awards gewonnen: een European Design Award en drie Dutch Interactive Awards. Naast twee producten waar we aan werken vielen ook twee Natives persoonlijk in de prijzen.

Zilveren Award voor Digitaal Theater

Digitaal Theater won zilver in de categorie Digital Miscellaneous bij de European Design Awards. De jury is onder de indruk van het innovatieve karakter van het livestream- en video-on-demandplatform. Daarnaast kunnen het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit op veel enthousiasme rekenen.

Goud voor The July bij Dutch Interactive Awards

The July leverde goud op bij de Dutch Interactive Awards in de categorie Brand. De sterke koppeling tussen merk en interactie door gebruikersonderzoek, de verankering van de kernwaarden in het concept en design, en de consistente vertaling over de gehele journey leiden tot een luxe en benaderbare site, waar werkelijkheid en digitale beleving naadloos op elkaar aansluiten, aldus de vakjury.

Renske: DIA Pro - Best in Design

Vorig jaar won Elwin al de DIA Pro - Best in Design, dit jaar is de beurt aan Native Renske, onder andere voor haar werk voor The July en Joods Cultureel Kwartier. De jury prees haar werk als UX-generalist waarin ze een brug slaat tussen strategie en executie, en hoe ze razendsnel prototypes ontwikkelt en gebruikt om nieuwe ideeën te valideren met eindgebruikers.

Esmée wint DIA Pro - Best Producer

Last but certainly not least won Esmée DIA Pro - Best Producer. Naast het zijn van “een voorbeeldig professional in het vakgebied” roemde de jury Esmée voor het in korte tijd optuigen van een digitale campagne voor de Push For Positive Power: in een kleine maand bereikte de campagne ruim een miljoen mensen met de missie om de energietransitie te versnellen.

We zijn supertrots op deze erkenning voor ons werk en alle Natives die dit mogelijk hebben gemaakt. Met het juiste team, proces en expertise blijven we ons inspannen voor de beste digitale producten van deze tijd, waarbij onze klanten en het effect dat we bereiken voor hun missies centraal staan. Op naar de volgende!

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl