Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe Native Dian

We zijn trots om Dian als developer in ons team te hebben! Ze vindt het belangrijk om als web developer impact te maken en maatschappelijke organisaties als We Are Public en Fairwear Foundation te helpen. Meet Dian:

Blij met jou in ons team! Hoe bevalt het tot nu toe?

Dankjewel! Tot nu toe bevalt het super goed. Ik krijg de kans om veel nieuwe dingen te leren en mijn vaardigheden als developer te verbeteren. Daarnaast vind ik het heel gezellig met mijn collega's! Niet alleen tijdens het werk, maar ook bij alle leuke dingen daaromheen.

Hoe beschrijven vrienden jou in 5 woorden?

Geïnteresseerd, leergierig, beetje nerdy, grappig en sportief.

Wat vind je leuk aan developer zijn?

Als web developer word ik blij van de enorme flexibiliteit die ik heb bij het ontwikkelen van platforms en websites. Ik vind het leuk dat ik met mijn kennis impact kan maken en maatschappelijke organisaties zoals We Are Public, Het Nederlands Filmfonds en FairWear Foundation kan ondersteunen bij het verbeteren en versnellen van hun processen. Het voelt goed om als ontwikkelaar een verschil te kunnen maken en samen met klanten bij te dragen aan een betere wereld.

Vrouwen vormen een steeds groter deel van het technische landschap, maar ongelijkheid blijft bestaan ​​- wat zijn jouw ervaringen hiermee?

Tijdens mijn opleiding viel het op dat vrouwen in dit vakgebied in de minderheid zijn. Ik was vaak de enige vrouw in de klas was, wat ik eerlijk gezegd niet echt begreep. Toch heb ik geleerd om me daar niet door te laten beïnvloeden, ik kan namelijk net zo goed samenwerken met mannen.

Bij Digital Natives zijn er juist veel andere vrouwen in het team, dus ik voel me helemaal op mijn plek. Het is een fijne en gelijkwaardige werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd wordt.

Je hebt al een Natives Wintersport meegemaakt. Wat waren de highlights?

Wat waren geen highlights van de wintersport? Eigenlijk was alles top, een super gezellige groep in een prachtig Oostenrijks huis. Met team chill van de piste af, waarbij het na 2 afdalingen weer tijd was voor een apfelstrudel, kaiserschmarrn of een biertje. Aan het einde van de dag door naar de apres skiiii en daarna lekker uiteten bij de mooie kerel of gezellig naar het huis waar sommige collega’s heerlijk bleken te kunnen koken. Al met al was het een week voor in de boeken, nu al zin in volgend jaar!

Waar wil je naartoe groeien?

Mijn doel als software developer was om mijzelf zo breed mogelijk op te leiden. Ik heb me gericht op zowel front- als backend ontwikkeling en specifieke thema's zoals AI, mobile development en DevOps. Aangezien mijn huidige front-end kennis het beste aansluit bij de tech stack van DN, ben ik gestart als front-end developer. Mijn ambitie is om door te groeien naar full stack developer.

Hoe ga jij impact maken bij Digital Natives?

Tijdens mijn afstudeerstage bij DN heb ik veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van software hergebruik. Om impact te maken bij DN wil ik deze kennis toepassen, zodat standaard implementaties sneller gemaakt kunnen worden op basis van eerder ontwikkelde elementen. Zo hebben we meer tijd over voor het bouwen van vette custom-made features!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Check onze lopende vacatures, en kom impact maken!

Vacatures
digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl