Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe Native en avontuurlijke developer: Gerben

Ons team houdt maar niet op met groeien. Onlangs kwam Gerben erbij, een avontuurlijke developer die net op tijd was om met ons mee op wintersport te gaan. Zijn eerste indruk van de Natives cultuur is super positief; mega gezellig, volop uitdaging en een sterke groepsmentaliteit. Lees in ons online magazine wie hij is, wat hij komt doen, hoe de Natives wintersport was en wat zijn eerste ervaringen zijn.

Sasja: Je bent nu een aantal weken bij ons, hoe bevalt het tot nu toe?

Gerben: Heel goed! Ik heb een erg leuke en uitdagende stageopdracht die ik aan het uitvoeren ben bij Digital Natives. Ook staat iedereen open om mee te denken en te helpen waar nodig, waardoor je gelijk het gevoel hebt deel uit te maken van het team. De sociale activiteiten die nu weer mogelijk zijn, zijn ook een erg leuke verrijking. Het biedt een mogelijkheid om creativiteit te uiten en een manier om je collega’s beter te leren kennen.

Sasja: Wie is Gerben in 5 woorden?

Gerben: Dit is altijd een lastige vraag om over je zelf te beantwoorden, maar als ik mijzelf in 5 woorden zou samenvatten zou ik uitkomen op; realist, avonturier, betrokken, creatief en soms een beetje koppig.

Sasja: Waarom ben je voor Digital Natives gevallen als stageplek?

Gerben: De bedrijfscultuur en de daarbij horende collega’s en klanten! Ook spreekt de manier van werken om echt tot een passende oplossing te komen mij aan. Daarnaast is er veel overlap met de werkwijze die ik tijdens mijn HBO heb geleerd. En last but not least vind ik het heerlijk om s’ ochtends op de fiets te kunnen springen naar Digital Natives en zo nog wat beweging mee te pakken.

Sasja: Je was ook mee op wintersport. Hoe zijn Natives buiten kantoor tijd?

Gerben: De gezelligheid die op de werkvloer al aanwezig was, was er zeker ook buiten kantoortijd. Daarbij hielpen de frisse berglucht en wat biertjes om mijn collega’s nog beter te leren kennen. Gezelligheid en een ongekende groepsmentaliteit waren tekenend voor de Natives op wintersportvakantie.

Gezelligheid en een ongekende groepsmentaliteit waren tekenend voor de Natives op wintersportvakantie.

Sasja: Wat waren de leukste momenten voor jou tijdens die vakantie?

Gerben: Een van de leukste en meest memorabele momenten was tijdens de bonte avond waarbij ik samen met mijn mede stagiair een intern speech heb gegeven in de vorm van een door ons (vrij last minute) geschreven après-ski lied, ‘Digitale Nomadelingen’.

Daarnaast vond ik het ontzettend gaaf om met de groep de langste rodelbaan van de wereld naar beneden te rodelen. Dit was een heel avontuur, inclusief tussenstop in de berghut halverwege.

Verder heb ik met een aantal collega’s de bergtoppen in de omgeving beklommen. Hierbij werd het uitzicht gevolgd door heerlijke skilijnen weer terug richting de pistes. Al met al een geweldige week waarin ik enorm heb genoten, beter heb leren skiën en mijn collega’s goed heb leren kennen.

Sasja: Waar wil je je verder in ontwikkelen bij Digital Natives?

Gerben: Momenteel ben ik breed georiënteerd als het aankomt op development, bij Digital Natives wil ik graag uitzoeken of ik dit wil blijven of dat er een specialisme is waarin ik mezelf zou willen vastbijten.

Meer Natives Nieuws?

Lees het in ons Online Magazine

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl