Digital Natives Digital Natives Digital Natives
De maker centraal zetten: van crowdfunding naar crowdengagement
Voordekunst

De maker centraal zetten

Voordekunst is al jarenlang de grootste op donatie gebaseerde crowdfundingplatform van Nederland. Ze zijn marktleider in de culturele en creatieve sector en samen zorgen we er voor dat de slagingspercentages van projecten blijven stijgen. In 2018 was dat 83%. Toch blijft de groei van de crowdfundingmarkt in zijn geheel beperkt, waardoor Voordekunst nieuwe wegen gaat verkennen om haar ambities waar te maken. Naar de toekomst toe wil Voordekunst hét platform zijn waar geven aan kunst en cultuur gestimuleerd wordt en waar makers terecht kunnen voor alle handvatten in het bereiken van nieuw, en het betrekken van bestaand publiek.

Crowdfundingplatform

Van crowdfunding naar crowdengagement

De aankomende jaren zullen in dienst gaan staan van de transitie van crowdfunding naar crowdengagement. Aangezien Voordekunst al voor een groot deel de verbinding tot stand brengt  tussen een maker en zijn/haar publiek is het logisch om te gaan kijken hoe we dit verder kunnen uitbouwen. Crowdfunding zal dan een van de diensten zijn die aangeboden wordt.

We hebben een eigen omgeving ontwikkeld voor de maker. Hier kunnen de makers meer vertellen over zichzelf, vorige en lopende crowdfundingprojecten staan hier op. Tevens kunnen mensen de makers gaan volgen.

De makers krijgen toegang tot een eigen mobiele omgeving waarin ze dashboards krijgen te zien van de belangrijskte data rondom hun crowdfundingcampagnes. In de toekomst wordt deze mobiele applicatie uitgebouwd tot de centrale omgeving waar de maker in contact staat met zijn/haar volgers en donateurs.

Wij ontwikkelen digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven.

Hey Product Owner! Zo ga je om met je stakeholders

Hoe ge je als product owner om met je stakeholders? Dat bespraken we met Digital Natives-klanten Boudewijn, Guus, Michel, Christianne, Rosanne en Tjebbe.

Door Sophie Duindam op 20/01/2020

09:27 - 20 januari 2020
opinie

Nieuwe Native! Viola!

Eind november heeft Digital Natives Viola mogen verwelkomen bij het team. Benieuwd waarom zij bij ons aan de slag te gegaan?

Door Nicole Stroosnijder op 03/01/2020

09:20 - 3 januari 2020

2019, het jaar waarin we alles beter deden

Digital Natives neemt je mee door de hoogtepunten van 2019.

Door Sophie Duindam op 30/12/2019

10:55 - 30 december 2019

Digital Natives krijgt voor derde keer FD Gazellen

Digital Natives neemt voor de derde keer de FD Gazellen award in ontvangst. Een mooie kers op de taart, aldus Sander van der Vliet.

Door Nicole Stroosnijder op 18/12/2019

13:58 - 18 december 2019

RegioBank wint award de Populairste Website van 2019

Dit is het tweede jaar op rij dat Regiobank een belangrijke prijs wint. Vorig jaar mochten we Regiobank.nl de Beste Website noemen, dit jaar is de site het populairst.

Door Nicole Stroosnijder op 16/12/2019

15:11 - 16 december 2019

Digital Natives verwelkomt twee nieuwe talenten

Koos en Chana zijn recent gestart bij Digital Natives. Beide zijn aan de slag bij het front-end development team.

Door Nicole Stroosnijder op 04/12/2019

16:26 - 4 december 2019

Waarom de waarheid geen binair begrip is

Digital Marketeer Marije luisterde naar de Present Beyond Measure podcast, over datapresentatie, de waarheid, en hoe die moeilijk te definiëren is. Lees hier haar bevindingen.

Door Marije Kools op 15/11/2019

09:40 - 15 november 2019
digital natives aan het woord opinie
Meer laden

Elke dag verzamelen wij hier de beste artikelen voor iedereen met een digitaal hart.

Meer laden