Skip naar content
digital natives
digital natives

Digital Designer Elwin joint Digital Natives

“Ik ben een vakidioot die heel nauwkeurig is (wat neigend naar OCD af en toe): een goede, kritische maker.” En laat dat nou precies zijn waar Digital Natives uit bestaat, mensen die hun vak met passie uitoefenen. Elwin wordt blij van projecten waarbij techniek en design vloeiend in elkaar over gaan, daar ligt ook zijn kracht. Meet Elwin!

Sasja: Wie ben je in het kort?

Elwin: Ik ben Elwin, 32 jaar en woon samen met mijn vriendin in Utrecht. Daar ben ik ook geboren, maar mijn jeugd heb ik in Friesland doorgebracht. Na de middelbare school vertrok ik, net als de meesten, richting het westen. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd in Zwolle en daarna mijn passie voortgezet aan de kunstacademie in Hilversum. In mijn dagelijks leven ben ik vooral bezig met het verbinden van kunst en technologie.

Sasja: Waar werd je warm van tijdens je sollicitatie bij Digital Natives?

Elwin: Ik vind het heel mooi om te zien hoe bij Digital Natives techniek en design vloeiend in elkaar overgaan. Daarnaast werd ik geïnspireerd door het idee om als team toffe producten te maken in een wat kleiner bedrijf, waar goede mensen zitten die passie voor hun vak hebben. Het bestaande portfolio sprak me ook erg aan. Het bestaat uit projecten die iets toevoegen aan de wereld, in onder andere de culturele sector.

Ik vind het heel mooi om te zien hoe bij Digital Natives techniek en design vloeiend in elkaar overgaan

Sasja: Je bent nu een aantal weken bij ons, hoe bevalt het tot nu toe?

Elwin: Heel erg goed, ik ben gelijk al mooie dingen aan het maken. Ik ben direct al betrokken bij een pitch traject en ik heb gewerkt aan een design sprint voor een mooie klant. Daar word ik heel blij van!

Sasja: Heb je naast design nog andere hobbies?

Elwin: Ik hou van klussen en ik heb een flinke sneaker verzameling. Ik heb een soort verzameltik, designboeken. Ook heb ik een kleine lego batman verzameling. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook veel met mijn vak bezig.

Sasja: Waar word je blij van in je job?

Elwin: Vette dingen maken met fijne mensen die goed zijn in wat ze doen. Dat staat voor mij voorop!

Sasja: Wat kom je brengen bij Digital Natives?

Elwin: Ik kom vooral om mooie designs te maken. Ik denk dat ik van meerwaarde kan zijn, doordat ik de brug tussen design en development kan slaan. Ik ben een vakidioot die heel nauwkeurig is (wat neigend naar OCD af en toe): een goede, kritische maker.

Sasja: Heb je nog verborgen talenten?

Elwin: Ik heb 2 jaar geleden een huis gekocht in Utrecht en ik heb flink wat verbouwd aan mijn eigen huis. Zo heb ik onder andere een eigen keuken erin gezet, leidingen vervangen, etc. Ik ben erachter gekomen dat ik een redelijk handige klusser ben en dat ik dat super leuk vind om te doen. Van niets iets maken. Dat kan door middel van design, maar ik heb dit recent ook ontdekt in klussen.

Sasja: Heb je een levensmotto?

Elwin: Ik heb niet echt een motto, maar wel een rode draad. Vormgeven is die rode draad in mijn leven; creëren en dingen maken.

Meer Digital Natives Nieuws?

Lees het hier

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl