Skip naar content
digital natives
digital natives

Design en development nieuwe website Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Met enthousiasme lanceert Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in samenwerking met Digital Natives haar nieuwe website. Achter de schermen is er de afgelopen tijd hard gewerkt om tot een volledig nieuw design te komen.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie - de naam zegt het al - ondersteunt makers in de gehele sector waaronder vormgeving, architectuur, digitale cultuur en alle mogelijke kruisverbanden hiertussen. Het fonds stimuleert vernieuwende projecten van ontwerpers, makers en culturele instellingen en moedigt samenwerkingen aan die bijdragen aan een op cultuur en kennis gebaseerde creatieve economie.

Het fonds stimuleert vernieuwende projecten van ontwerpers, makers en culturele instellingen

Digital Natives deed onderzoek, ontwierp en ontwikkelde een geheel nieuwe website voor het fonds en zet zich in voor de groei hiervan. Er werd nauw samengewerkt met merkbureau Studio Van Onna om de dynamische identiteit digitaal te vernieuwen. We ontwikkelden een vooruitstrevende user experience die zowel bezoekers beter begeleidt in het doen van een aanvraag als een podium biedt voor organische ontwikkelingen in de creatieve sector. Hiermee wordt de impact van het fonds beter zichtbaar en tastbaarder.

Met behulp van Craft CMS en een headless setup realiseerden we een moderne informatiearchitectuur en een fundament dat gemakkelijk uit te breiden en toekomstbestendig is. Hierbij ligt de nadruk op het zo efficiënt mogelijk inrichten van content management voor het fonds.

Bekijk de geheel vernieuwde site op www.stimuleringsfonds.nl

Lees in ons online magazine

HOE WIJ EEN BETER WEB MAKEN

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl