Skip naar content
digital natives
digital natives

Internationaal leiderschapstrainer Krauthammer kiest voor Digital Natives

Krauthammer biedt internationaal trainingen aan op het gebied van leiderschap, management en sales. Hierbij richt de beproefde Krauthammer trainingsmethodiek zich op gedragsverandering op de werkvloer wat vervolgens leidt tot betere en andere resultaten, zowel persoonlijk als organisatorisch.

Digital Natives is als digitaal bureau gekozen om een internationaal multi-site platform op te zetten waarop deelnemers vanuit de hele wereld zich kunnen registreren voor Krauthammer trainingen.

Digital Natives richt zich allereerst op het verbeteren van de huidige user experience die daarna vertaald zal worden naar een multi-site platform binnen Craft CMS. Een multisite platform stelt je namelijk in staat meerdere sites te publiceren vanuit één basissysteem. Hierdoor kan elk land of regio zijn eigen website beheren terwijl het gebruikt maakt van dezelfde design en code. Ook zorgen we voor verdere marketing automation om de processen verder te stroomlijnen en automatiseren.

Het traject is van start gegaan met een Discovery en concept fase, waarin we tijdens een workshop ‘Product Strategy & KPI’s’ een advies op het gebied van design en user experience hebben geformuleerd. Na de designfase gaan we over in de developmentfase, waarin we alle verbeteringen in het nieuwe multi-site platform doorvoeren.

We kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking.

Meer Digital Natives Nieuws

Lees je hier

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl