Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe Backend Developer Steven voelt zich nu al een echte Native

Say hi to onze nieuwe backend-developer, Steven. Hij voelt zich nu al een echte Digital Native en was van jongs af aan altijd al bezig met technologie. Opgegroeid met het web! Op onze speed-date had ik het genoegen hem beter te leren kennen.

Sasja: Super leuk dat je er bent! Wat heb je hiervoor gedaan?

Steven: Ik heb versneld binnen 2 jaar via Bitacademy leren programmeren en ben op dit moment bezig met een deeltijd HBO opleiding tot software engineer. Ik ben een echte back-end developer, maar ga me ook richten op front-end. Dat vind ik ook mega interessant!

Sasja: Waar heb je nog meer passie voor?

Steven: Ik hou van muziek maken en dan vooral gitaar spelen. Vroeger gamede ik veel, maar nu ben ik vooral aan het programmeren. Dat is ook echt mijn hobby. Daarnaast kun je me blij maken met films en series. Ik heb de neiging om vaak kritisch naar films te kijken, wat soms ook wel irritant kan zijn. Wat nog meer.. Speciaalbiertjes met vrienden ben ik ook altijd wel bij!

Sasja: Waarom voelde je de klik met Digital Natives?

Steven: Ik was super enthousiast over de projecten die jullie hebben gedaan en ook over de mensen die hier werken. Waar Digital Natives uit bestaat zijn met mensen die al heel jong in aanraking zijn gekomen met technologie en dat echt ademen. Daar kon ik mezelf ook heel erg in vinden. Daarnaast wil ik echt snel groeien. Er werken hier veel seniors waar ik van kan leren.

Sasja: Wat is je eerste indruk?

Steven: Ik heb tot nu toe een hele leuke tijd gehad met de mensen die ik heb ontmoet. Ik heb nog maar een week erop zitten, waarin ik vooral aan het opstarten ben. Ik kijk enorm uit naar projecten die gaan komen zoals We Are Public en Krauthammer.

Sasja: Wat vind je leuk aan back-end development?

Steven: De uitdaging, ik hou van puzzelen. Ik word graag uitgedaagd in mijn kunnen, ik vraag mijzelf continu af hoe ik projecten nog logischer kan uitwerken. Zo ben ik vaak te vinden op Advent of Code, dit is een website waar challenges op worden gezet die je dan zo efficiënt mogelijk moet oplossen.

Sasja: Wat wil je bij ons ontwikkelen?

Steven: Ik wil leren hoe ik nog betere structuur kan neerzetten. Bij mijn vorige werkgever was ik degene die binnen het developmentteam de meeste kennis had. Dat is hier wel anders. Ook binnen Laravel kan ik nog veel leren, dat is een enorm groot framework waarin echt zoveel mogelijk is.

Sasja: Heb je nog een verborgen talenten?

Steven: Ik ben heel goed in debatteren en schrijven. Ik heb 3 schrijfwedstrijden gewonnen tijdens mijn middelbare schooltijd. De 2 wedstrijden waarbij ik 2e ben geworden waren valentijnsgedichten. Voor de wedstrijd die ik gewonnen had, had ik een fantasieverhaal geschreven dat over weerwolven ging.

Sasja: Een echte fantasierijke romanticus dus. We zijn blij om je in ons team te hebben!

Meer Natives Nieuws

Lees het hier

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl