Skip naar content
digital natives
digital natives

Nieuwe Native Boris komt als projectmanager mensen in hun kracht zetten

“Het idee van platformen en mensen in verbinding brengen, dat zag ik heel erg in de projecten bij Digital Natives.” Nieuwe Native Boris komt bij ons mensen in hun kracht zetten als projectmanager. Daarnaast is hij mindfulness coach en binnenkort bewoner van Wij-land, de eerste duurzame zelfbouw community in Amsterdam. Tijd om deze inspirerende man beter te leren kennen!

Ik speelde accordeon op festivals als De Parade en Oerol.

Wat is iets dat weinig mensen over je weten?

Ik speelde accordeon op festivals als De Parade en Oerol. En nog een leuk weetje: ik ben compleet gestopt met alcohol drinken. Van de ene op de andere dag vond ik het niet meer lekker!

Sasja: Waar heb je laatst nog hardop om gelachen?

Boris: Als mijn kinderen uit het niets een hele wijze opmerking maken moet ik erg lachen. Zoals laatst mijn dochter die tegen mij zei “papa ik vind het een leuke film, maar het is natuurljk niet zo dat geweld altijd de oplossing is.”

Sasja: Wat is jouw guilty pleasure?

Boris: Een heel pak bastognekoeken opeten ‘s avonds. In één keer.

Sasja: Haha dat kan ik ook! In welke drie woorden zouden je vrienden/familie je omschrijven?

Boris: Enthousiast, ongeduldig, relativerend.

Sasja: En heb je nog een mooi levensmotto?

Boris: Alles komt goed, altijd.

Op deze mooie woorden vertrouwen we graag. Leuk om je erbij te hebben, Boris!

Sasja: Boris, welcome to the team! Vertel eens, wie ben je in het kort?

Boris: Ik ben vader van 3 kinderen, ik ben jaren lang muzikant geweest en geef naast mijn werk als projectmanager trainingen op het gebied van mindfulness en nonviolent communication. Ik ben al 20 jaar werkzaam in digital, heb bij verschillende bureaus gewerkt en aan de klantzijde gewerkt. Van oorsprong ben ik interaction designer maar vanuit die rol steeds meer in het projectmanagement vak gerold.

Sasja: Je gaat binnenkort verhuizen naar een inspirerende plek, vertel!

Boris: Ik ga binnenkort inderdaad samen met 26 huishoudens wonen in een duurzaam gebouw op het nieuwe Centrum eiland van IJburg in Amsterdam. Het is een gebouw dat door de bewoners in collectief opdrachtgeverschap zelf is ontwikkeld, waarbij duurzaamheid en delen centraal staan. We hebben bijvoorbeeld naast onze eigen woning een gezamenlijk gastenappartement, een workshopruimte, een binnentuin en een daktuin met een kas. Water, warmte, koeling en zonne-energie worden op een duurzame manier opgeslagen en hergebruikt.

Sasja: Waarom ben je voor DN gevallen?

Boris: Het idee van platformen en mensen in verbinding brengen, dat zag ik heel erg in de projecten bij Digital Natives. De projecten hebben inhoudelijk iets toe te voegen aan de wereld, en daar draag ik graag aan bij!

Sasja: Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wat is je eerste indruk?

Boris: Ik heb het idee dat iedereen heel open naar elkaar is, en het feit dat de brand vision op papier staat met pilaren zoals vertrouwen vind ik inspirerend. Dat is niet overal zo. Er is veel focus op het empoweren van mensen in hun rol en er is een sterke mate van zelforganisatie.

Sasja: Waar ga je je voor inzetten bij ons?

Boris: Ik ga bijdragen aan een open sfeer en zorgen dat mensen en nieuwe teams effectief en prettig met elkaar samenwerken. Ik wil mensen in hun kracht zetten. Ik geloof dat projectmanagement daar heel erg bij kan helpen: goede structuur maakt je leven makkelijker, zolang het niet een doel op zichzelf wordt.

Natives Nieuws

Lees hier meer interessants

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl