Skip naar content
digital natives
digital natives

Hotelschool The Hague

Educatieplatform trekt internationaal publiek voor top 5 beste hospitality school ter wereld

Hotelschool The Hague is een gerenommeerde educatie community, waar al ruim 7000 studenten met 50 verschillende nationaliteiten werden opgeleid tot hospitality professionals van wereldklasse. Hotelschool The Hague geniet een hoog internationaal aanzien en behoort tot de top 5 beste hospitality management scholen wereldwijd. Samen met Digital Natives lanceerde Hotelschool The Hague het vernieuwde hotelschool.nl, hét digitale platform voor educatie in de hospitality industrie.

De uitdaging

Binnen een split second een internationaal en jong publiek aanspreken

Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure koos Hotelschool The Hague Digital Natives als haar nieuwe digitale partner op basis van de voorgestelde strategische visie.

Het aanspreken van een jong, divers en internationaal publiek in heel korte tijd vergt immers een sterke digitale strategie. De belangrijkste doelen van het platform zijn dan ook:

  1. Potentiële nationale én internationale studenten aantrekken
  2. Inspireren op het gebied van hospitality en educatie
  3. Het toonaangevende karakter van Hotelschool The Hague naar het web vertalen

Onze aanpak

In korte tijd een platform lanceren dat aansluit bij de wensen van de doelgroep

In een strategische onderzoeksfase, waarin we onder andere analyse van webstatistieken, customer journey workshops en content mapping toepasten, legden we de grondslag voor het platform; precies de juiste informatie op precies het juiste moment vertonen.

Mobile first ontwerp voor bitesize communicatie

In de praktijk betekende dit een mobile first aanpak, waar het verhaal in bitesize communicatie wordt verteld. Door de storytelling elementen uit het ontwerp en diversiteit aan beeld en fotografie, brengen we de wereld van Hotelschool The Hague op het platform tot leven. Van het studeren in Nederland tot het wonen en werken op campus en het leven van alumni - alles komt aan bod.

Een solide technische basis, voor een razendsnel headless platform

Het platform is gebouwd op basis van een nieuwe en toekomstbestendige tech stack. We kozen voor een headless aanpak waar we het open source Vue.js framework en Nuxt framework combineerden met het gebruiksvriendelijke Craft CMS. Deze combinatie van technieken maakt dat het platform snel en SEO-vriendelijk is, en makkelijk te onderhouden en uit te breiden.

This new website is an inspiring platform where potential students can easily access the right information at the right time and are convinced to join the Hotelschool The Hague community. We are proud to launch this website with an updated look and feel that represents our dynamic, vibrant, and modern community while acknowledging our heritage. Thank you to Digital Natives for the fantastic collaboration in developing the website, and for understanding the direction we wanted to take.

Hotelschool The Hague

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl