Skip naar content
digital natives
digital natives

Gladwell Academy gaat met Digital Natives in zee voor nieuw digitaal platform

Gladwell Academy, gespecialiseerd in het trainen van professionals in management, IT en innovatie, kiest Digital Natives als nieuwe partner om hun digitale platform te ontwikkelen. Als provider van Agile trainingen in onder andere Nederland, Frankrijk, Duitsland en India bieden ze hands-on leermethodes waarbij games, role playing en scenario's centraal staan.

De komende tijd gaat Digital Natives een nieuw platform ontwikkelen dat gaat dienen als centrale informatiebron. Daarnaast ligt er een sterke focus op e-commerce, waarbij de journey van course enrolment zo intuïtief mogelijk uitgewerkt zal worden. Hierbij speelt user interface design een belangrijke rol. Een soepele integratie van Hubspot voor Marketing en CRM doeleinden is ook een belangrijk onderdeel van het proces.

Digital Natives zal het gehele proces faciliteren; van strategie en onderzoek, tot aan de uiteindelijke testsprint en launch. Ook na de lancering zullen we als partner fungeren in het evalueren en optimaliseren van het nieuwe digitale platform, waarbij conversieoptimalisatie op de gestelde doelen key is. Zo zal het platform van Gladwell continu verder evolueren.

Digitale platforms

Deze platforms ontwikkelde Digital Natives al voor andere klanten

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl