Skip naar content
digital natives
digital natives

Inclusie op het web tijdens Adnight met de Blind UX Treasure Hunt

Het web biedt eindeloze mogelijkheden, maar is het voor iedereen inclusief? Op Adnight krijg je tijdens de UX-Treasure Hunt een idee hoe het zou zijn om op het web te navigeren als je blind bent. Wie weet kun je de code in het donker kraken?

Wij Digital Natives streven er naar om het web voor iedereen bruikbaar te maken, ook voor mensen met een beperking. We hebben een hoge standaard als het gaat om accessibility, onze ontwikkel- en ontwerpstandaarden zijn hier op afgestemd. Tijdens Adnight geven we jullie graag een kijkje in onze web-accessibility keuken. Meer weten over digitale-toegankelijkheid? Lees verder.


Op 14 oktober doet Digital Natives mee aan Adnight, een avond waarop 50+ creatieve bureaus in Amsterdam hun deuren openen. Voor één nacht kun je bij Digital Natives een kijkje in de keuken krijgen, waar we ons werk, onze cultuur en onze visie showcasen.

Event Details

Het thema is Mission Possible. Ontdek de impact van Digital Natives en het web. Je kunt genieten van interessante sessies, werk dat ertoe doet, chats met onze open-minded collega's, disco-vibes en food for the soul.

Het event duurt van 18.00 - 23.00 bij ons op kantoor!

Wat kan je verwachten?

Braai Another Day - Live Cooking

We hebben een enorme pan Paella klaarstaan voor jullie. Een heerlijke Spaanse maaltijd vers bereid door een topchef. Wie het eerst komt wie het eerst maalt ;) Así que no te lo pierdas!

Blind UX-Treasure Hunt

Het web biedt eindeloze mogelijkheden, maar is het voor iedereen inclusief? Ga de UX-Treasure Hunt aan en ervaar hoe het zou zijn om op het web te navigeren als je blind bent en kom erachter of je de code in het donker kunt kraken.

Web of Wonders

Het World Wide Web is een plaats van wonderen. Tijdens dit interactieve spel ontdek je alle wonderen die het web mogelijk heeft gemaakt. Weet jij hoeveel geld er tot nu toe via internet is opgehaald voor het goede doel?

Cocktails, Butcha & Bites

Onze in-house cocktail shaker Samuel bereidt de lekkerste cocktails. Elk uur staat er iets anders op het menu. We hebben onbeperkt Butcha voor de dorstige onder ons, de lekkerste Kombucha in town. Ook zijn er de nodige bites :)

Platforms 4 Change Exhibition

Het gaat niet om wat je maakt, het gaat om wat je mogelijk maakt. Bekijk hoe we Fair Wear hebben geholpen om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren, of hoe we een platform hebben gecreëerd om nieuwe projecten in de creatieve industrie te financieren.

Oh Snap! Photo Booth

Laat een iconische snapshot van je maken op deze Adnacht. Immers, a good snapshot stops a moment from running away.

Connect The Dots

Connect the dots in dit kunstwerk, dat je vormgeeft met andere bezoekers. Samen creëren we het wonder wilde web, dus zorg ervoor dat je je vingerafdruk achterlaat.

DJ Jasper Staal/ Funk / Hitjes / Disco /

Je weet wel, van die deuntjes waarvan je denkt jaaa.

Mis het niet

Dit evenement is onderdeel van ADNIGHT 2022! Voor één nacht openen bureaus door heel Amsterdam hun deuren voor een avond vol inspiratie, netwerken en borrelen. Bekijk het volledige ADNIGHT programma en koop je tickets op www.ADNIGHT.nl.

Wij zijn Digital Natives

Als gepassioneerde digitale professionals, opgegroeid tijdens de opkomst van internet, begrijpen we het web door en door. Wij geloven dat de kracht van digitale platforms en diensten is om bedrijven te helpen groeien en impact te maken met hun missie. Als Amsterdams bureau luisteren we, challengen we en gidsen we onze klanten vooruit in het tijdperk van verandering.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk cases

digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl