Skip naar content
digital natives
digital natives

Digitale Platforms

Digital Natives kan snel en doeltreffend een digitaal platform opzetten dat aansluit bij de doelstellingen van je organisatie.

Een digitaal platform ontwikkelen dat aansluit bij jouw bedrijf én gebruikers

Digital Natives is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online platforms. Dankzij onze ruime ervaring en het gebruik van vertrouwde frameworks kunnen we snel een schaalbaar en betrouwbaar online platform opleveren dat aansluit bij je bedrijf en je gebruikers. Lees meer over de verschillende soorten digitale platforms die we voor je kunnen maken.

Digitale platform cases

Community platform

Een community platform lijkt erg op een content platform, met als grootste verschil dat de community zelf de waarde van jouw platform bepaalt; bijvoorbeeld door het creëren van user generated content. Het activeren, behouden en betrekken van je gebruikers is daarom essentieel. Digital Natives stroomlijnt dit proces door op basis van een slim ontwerp en nuttige features zo relevant mogelijke content aan te bieden en waardevolle interacties te stimuleren.

Content platform

Content platforms trekken gebruikers met hoogwaardige content. Maar alleen wanneer de content ook écht relevant is voor de gebruiker, komt hij vaker terug. Daarom besteedt Digital Natives veel aandacht aan relevantie. Door de lezers de juiste informatie voor te schotelen op het juiste moment, levert jouw content platform maximale engagement op!

Marketplace platform

Een marketplace is een platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt zaken met elkaar te doen. Marketplaces bieden zelf meestal geen producten aan, maar zijn gespecialiseerd in het op een effectieve manier bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Als beloning hiervoor vragen ze een klein percentage van de omzet. Digital Natives helpt kopers en verkopers bij elkaar te brengen door goed te kijken naar de behoeften van gebruikers, een slimme informatiestructuur en zoekfunctie te ontwerpen, en de juiste features te implementeren.

Crowdfunding platform

Ben je op zoek naar geld voor je bedrijf, organisatie of project? Dan is een crowdfunding platform een mooi alternatief voor geld lenen bij de bank. Het is erg laagdrempelig en je kunt zelf je voorwaarden bepalen. Je kunt je investeerders bijvoorbeeld terugbetalen in aandelen, maar kunt ze ook een andere leuke tegenprestatie bieden. Digital Natives kan snel een krachtig en veilig crowdfunding platform opleveren, waarmee je de juiste mensen bereikt op het juiste moment.

Multi site platform

Een multi site platform stelt je in staat meerdere sites te beheren vanuit één systeem. Elke site heeft zijn eigen domein, uitstraling, functionaliteiten en content, maar heeft dezelfde basis en hetzelfde CMS. Ook kunnen de sites onderling informatie uitwisselen. Dit helpt je efficiënter te werken, kosten te besparen en makkelijker uit te breiden. Met een multi site platform van Digital Natives leg je in ieder geval een solide fundament voor je online activiteiten.

Leden platform

Een ledenplatform biedt onder bepaalde voorwaarden waardevolle content aan gebruikers. Ze moeten bijvoorbeeld maandelijks abonnementskosten betalen, of lid zijn van een bepaalde vereniging. Digital Natives helpt je graag een aantrekkelijk platform te bouwen waarop de juiste informatie vindbaar is, en waar leden graag terug blijven komen.

Digitaal platform op maat

Valt jouw online platform niet in een van de bovenstaande categorieën of heb je heel bijzondere eisen? Dan kan Digital Natives ook een digitaal platform op maat bouwen. We gaan graag het gesprek met je aan en zijn niet bang voor een uitdaging!

Laat je online platform bouwen door dé platform development specialist

Digital Natives, digital agency in Amsterdam, is specialist in online platform development. Als ervaren platform ontwikkelaar met vele tevreden klanten bouwen we graag een online platform voor jouw organisatie. Dit doen we met een enthousiast team bestaande uit strategen, researchers, designers en developers.

Interesse in de mogelijkheden van digitale platforms?

In een eerste gesprek kunnen we de uitdagingen bespreken en voorzien in een vrijblijvend advies. Zo leggen we een goede basis voor een toekomstige samenwerking.

Neem contact op met Digital Natives
digitaal vraagstuk?
bel +31 (020) 333 0880 of mail
naar hello@digitalnatives.nl